Cure4Life Meppel

Mirjam Boertien en Alinda van Meel

Cure4Life Meppel

Cure4Life Meppel

Cure4Life Meppel is een samenwerkingsverband tussen Mirjam Boertien (Cure4Life Hoogeveen) en Alinda van Meel (Cure4Life Steenwijk). Zij hebben de handen ineengeslagen om zo ook samen de regio Meppel en omstreken te kunnen bedienen.

Op deze pagina vindt u onder andere de adresgegevens van de vestigingen in Hoogeveen en Steenwijk. Daarnaast kunt u zich via deze pagina ook aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek op een van de locaties. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Op basis van uw postcode zal de dichtstbijzijnde consulent (Mirjam of Alinda) contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer weten over Cure4Life? Dan nodigen wij uit om gerust ook de overige pagina’s op deze website door te nemen. Wilt u meer weten over een van ons als consulenten? Hieronder kunt digitaal met ons kennismaken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vindt u ook op deze pagina. Graag tot ziens!

Mirjam Boertien - Cure4Life Hoogeveen en Meppel
Alinda van Meel - Cure4Life Steenwijk

Even kennismaken…

“Mijn naam is Mirjam Boertien en inmiddels al meer dan 5 jaar actief als Cure4Life consulent in Hoogeveen. In juni 2020 hoop ik af te studeren als natuurgeneeskundig therapeut, daarnaast ben ik al enkele jaren gespecialiseerd als natuurvoedingsdeskundige.

Inmiddels heb ik al heel vaak mogen mee maken wat het effect is van de juiste voeding niet alleen voor de fysieke gezondheid maar ook voor het mentale welzijn en geluksgevoel! Om mensen hiermee te kunnen helpen is het beste vak wat er is.

Er wordt veel gezegd en geschreven over voeding en wat wel en niet gezond zou zijn. Ik ben van mening dat er niet één waarheid is, maar ieder mens is uniek en wat voor de ene mens goed werkt qua voeding is voor de ander niet goed. En dat is het mooie aan Cure4Life, we kijken eerst naar de mens en dan komt er een plan van aanpak en adviezen voor leefstijl verandering.

Graag geef ik je kennis mee over hoe het tegenwoordig mogelijk is om gezond oud te worden, en help ik je graag om je persoonlijke doelstelling te behalen. Vanwege mijn opleidingen en ervaring worden mijn consulten vaak vergoed vanuit aanvullende verzekering. Hiervoor ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC als natuurgeneeskundig vakspecialist.”

“Mijn passie is om mensen te coachen naar een gezond en vitaal eet- en leefpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe het is als je hormonen niet in balans zijn.

Sinds 1999 heb ik samen met mijn man het Reformhuis in Steenwijk. Maar ik wilde meer leren over gezonde voeding en leefstijl. Daarom ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gaan volgen. Doordat ik super enthousiast werd van deze opleiding ben ik met een eigen praktijk gestart, ReSize Steenwijk.

Tevens heb ik meerdere aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn, naast (orthomoleculair) Gewichtsconsulent, onder andere Trainer Hormoonfactor & Coach Uit de Ban van Emotie Eten. Door met Cure4Life samen te werken is de cirkel rond en komt alles bij elkaar.

Een gezonde leefstijl aanleren gaat namelijk veel verder dan alleen gezonde voeding. Het is belangrijk om te kijken naar de oorzaak van het overgewicht en daar op in te spelen. Dankzij het unieke programma van Cure4life kunt u uw doelen bereiken en behouden. Er wordt geen gebruik gemaakt van poeders, dieetpillen of shakes. Alleen van gezonde normale, pure voeding.

Het is een unieke methode waarbij u leert om de juiste combinaties te maken tussen eiwitten vetten en koolhydraten. We kijken samen naar uw persoonlijke situatie en u krijgt een advies op maat.

Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan met blijvend resultaat. Met het medisch onderbouwde voedingsprogramma, afgestemd op uw situatie, gaan we aan de slag om uw doel te bereiken!

Ik ben werkzaam in de regio Meppel en in de regio Steenwijkerland. Mijn vestiging bevindt zich bij het Reformhuis in Steenwijk waar in de omgeving volop gratis parkeergelegenheid is (met een parkeerschijf).

Ik heb inmiddels vele jaren ervaring op het gebied van gezonde voeding, hormonen en emotie eten. Dankzij de samenwerking met het medisch team van Cure4Life kan ik mijn cliënten nog beter coachen en nog beter de oorzaak van het overgewicht achterhalen. Een unieke samenwerking waaruit prachtige resultaten ontstaan.

Ik ben lid van de beroepsverenging BGN, daardoor worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed.”

“Het gevoel van geluk begint bij een goede gezondheid!”

Mirjam Boertien en Alinda van Meel (Cure4Life Meppel)

Afvallen in Meppel

Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt je naar een nieuwe leefstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch onderbouwd voedingsprogramma.

Strijd jij tegen jouw overgewicht en wil je graag een gezond gewicht en een lichaam in balans bereiken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Tijdens dit consult nemen we uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook krijg je uitleg over wat Cure4Life is en waar wij voor staan. Daarnaast krijgt je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Je bent van harte welkom bij Cure4Life Meppel!

Neem contact op!

Cure4Life Meppel (Dependance Hoogeveen)
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

E: mboertien@cure4life.nl
T: 06 – 575 414 10

Cure4Life Meppel (Dependance Steenwijk)
Woldpromenade 42
8331 JJ Steenwijk

E: avmeel@cure4life.nl
T: 06 – 538 005 78

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life