Cure4Life Meppel

Alinda van Meel | 06 – 538 005 78

Cure4Life Meppel

Cure4Life Meppel

Alinda van Meel van Cure4Life Meppel: “Mijn passie is om mensen te coachen naar een gezond en vitaal eet- en leefpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe het is als je hormonen niet in balans zijn.

Sinds 1999 heb ik samen met mijn man het Reformhuis in Steenwijk. Maar ik wilde meer leren over gezonde voeding en leefstijl. Daarom ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gaan volgen. Doordat ik super enthousiast werd van deze opleiding ben ik met een eigen praktijk gestart, ReSize Steenwijk.

Ook heb ik nog meerdere aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn, naast (orthomoleculair) Gewichtsconsulent, onder andere Trainer Hormoonfactor & Coach Uit de Ban van Emotie Eten. Door met Cure4Life samen te werken is de cirkel rond en komt alles bij elkaar.

Een gezonde leefstijl aanleren gaat namelijk veel verder dan alleen gezonde voeding. Het is belangrijk om te kijken naar de oorzaak van het overgewicht en daar op in te spelen. Dankzij het unieke programma van Cure4life kunt u uw doelen bereiken en behouden. Er wordt geen gebruik gemaakt van poeders, dieetpillen of shakes. Alleen van gezonde normale, pure voeding.

Het is een unieke methode waarbij u leert om de juiste combinaties te maken tussen eiwitten vetten en koolhydraten. We kijken samen naar uw persoonlijke situatie en u krijgt een advies op maat.

Alinda van Meel - Cure4Life Steenwijk

Alinda van Meel
Cure4Life Meppel

(orthomoleculair) Gewichtsconsulent
Coach Uit de Ban van Emotie Eten

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

Alinda van Meel (Cure4Life Meppel)

Afvallen in Meppel

Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt je naar een nieuwe leefstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch onderbouwd voedingsprogramma.

Strijd jij tegen jouw overgewicht en wil je graag een gezond gewicht en een lichaam in balans bereiken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Tijdens dit consult nemen we uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook krijg je uitleg over wat Cure4Life is en waar wij voor staan. Daarnaast krijgt je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Je bent van harte welkom bij Cure4Life Meppel!

Neem contact op!

Cure4Life Meppel (Dependance Steenwijk)
Woldpromenade 42
8331 JJ Steenwijk

E: avmeel@cure4life.nl
T: 06 – 538 005 78

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life