Cure4Life Meppel

Aljan Tempel | Industrieweg 11A, 7944 HT Meppel | 06 – 105 998 10

Cure4Life Meppel

Cure4Life Meppel

“Mijn naam is Aljan Tempel. Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige. Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door het menselijk lichaam. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen inzicht te geven in wat gezonde voeding is. Leren om het lichaam te begrijpen, om het vanuit evolutionair perspectief te bekijken en weer te eten zoals de natuur het bedoeld heeft; eerlijke, onbewerkte en geneeskrachtige voeding.

Graag ga ik samen met u op zoek naar de oorzaak van uw overgewicht.  Bij overgewicht zijn er vaak meerdere lichamelijke mechanismen ontregeld. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Samen gaan we op zoek naar de zwakke schakels in het systeem die de oorzaak kunnen zijn van uw overgewicht.

Het programma bestaat uit meer dan alleen een voedingsschema. Het is een individueel traject gericht op het behalen van specifieke doelstelling(en) met als doel het verbeteren van uw fysieke mogelijkheden. We gaan niet voor tijdelijk gewichtsverlies, we gaan voor blijvende gewichtsafname met als resultaat een leven waarin u zich gezonder en energieker voelt.”

Aljan Tempel - Cure4Life Meppel

Aljan Tempel
Cure4Life Meppel

Orthomoleculair voedingsdeskundige

“We moeten leren om alles vanuit een evolutionair perspectief te bekijken.”

Aljan Tempel (Cure4Life Meppel)

Afvallen in Meppel

Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt je naar een nieuwe leefstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch onderbouwd voedingsprogramma.

Strijd jij tegen jouw overgewicht en wil je graag een gezond gewicht en een blijvend slank lichaam bereiken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend eerste intakegesprek.

Tijdens dit consult neemt Aljan uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook krijg je uitleg over wat Cure4Life is en waar wij voor staan. Daarnaast krijgt je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Je bent van harte welkom bij Cure4Life Meppel!

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 105 998 10

E-mail: 
atempel@cure4life.nl

Cure4Life Meppel
Paramedisch Centrum Meppel
Industrieweg 11a
7944 HT Meppel

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.