Cure4Life Maastricht

Ivo Houben & José Kleinen | Brouwersweg 100, 6216 EG Maastricht | 043 – 852 43 75

Cure4Life Maastricht

Cure4Life Maastricht

Ivo Houben

Mijn naam is Ivo Houben, eigenaar van Cure4Life Maastricht. De afgelopen jaren heb ik zelf op fysiek en emotioneel vlak geworsteld met mijn gezondheid en overgewicht. Lange tijd zocht ik de oplossing door hard te werken, geld verdienen, pillen, shakes, crèmes en andere schijnoplossingen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl cruciaal is om gelukkig en tevreden te leven. De opleiding tot gezondheidstherapeut in Maastricht heeft mij doen inzien dat ik van mijn levensstijl mijn werk wilde maken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met u!”

José Kleinen

Mijn naam is José Kleinen, ik werk als consulente bij Cure4Life Maastricht en deel de praktijk met Ivo Houben. Mijn passie ligt al tientallen jaren bij voeding en de laatste jaren met name bij gezonde voeding.

Enkele jaren geleden kreeg ik wat probleempjes met mijn huid. Hierdoor ben ik bij een therapeute terecht gekomen waar ik veel kennis heb opgedaan over wat voeding doet met je lichaam. Door een gezondere leefwijze, waar gezonde voeding het grootste aandeel in heeft, kan ik mijn huid in een goede conditie houden.

Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding Gewichtsconsulente te volgen en uiteindelijk van mijn passie mijn werk te maken.

Ivo Houben - Cure4Life Maastricht
Ivo Houben - Cure4Life Maastricht
José Kleinen - Cure4Life Maastricht
José Kleinen - Cure4Life Maastricht

“U bent niet alleen! In Limburg kampen ruim 350.000 Limburgers met overgewicht.”

Ivo Houben – Cure4Life Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Worstelt u met overgewicht? Wilt u een gezond gewicht bereiken? Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt u naar een nieuwe levensstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch voedingsprogramma van Cure4Life.

Wilt u meer weten over Cure4Life en wat het voor u kan betekenen? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Maastricht.

Tijdens het gratis consult neemt Ivo of José uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
Mobiel: 06 – 250 041 92
Kantoor: 043 – 852 43 75

E-mail:
ihouben@cure4life.nl
jkleinen@cure4life.nl

Cure4Life Maastricht
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

Afvallen? Gratis consult!

Hoe hebben onze cliënten Cure4Life ervaren?

“Enthousiast ben ik zonder meer over het programma, en de persoonlijke, deskundige en enthousiaste ondersteuning en begeleiding van Ivo heeft gemaakt dat het volgen hiervan, heeft gezorgd voor inzichten en ontdekkingen in een gezond en op maat afgestemd voedingspatroon voor de toekomst.”

Hedwig Geertsen

“Ivo is een super coach die je overal doorheen helpt. Staat altijd voor je klaar. Programma is goed en makkelijk te doorlopen en lekkere recepten. Een aanrader voor iedereen die twijfelt. Het is echt een oplossing voor het leven!”

SHIRLEY BORREMANS

“It’s official!! Wat een mijlpaal! Een knop die ik bijna 11 maanden geleden omzette. Ik ben officieel 40 kilo kwijt! Ik heb meer energie, betere bloeddruk, geen pijn meer in gewrichten, allergieën zijn afgenomen, buikpijn weg en voel me top! Zo blij en dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. Op naar de volgende mijlpaal!”

Linda Geijselaers

"Ik ben 20 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. Ik merk dat ik fitter ben, geen opgeblazen gevoel meer heb en ik kan me beter bewegen. Ik ben ontzettelijk blij met de voortreffelijke begeleiding van Ivo, ik raad Cure4Life dan ook van harte aan!"

Annelies Lebon

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 18.00 uur

Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur

Woensdag: 09.00 – 18.00 uur

Donderdag: 09.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Wilt u buiten onze openingstijden een afspraak? Dit is zeker mogelijk! Bel of mail ons gerust!

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.