Cure4Life Maastricht

José Kleinen | Brouwersweg 100, 6216 EG Maastricht | 06 – 392 726 91

Cure4Life Maastricht

Cure4Life Maastricht

José Kleinen

Mijn naam is José Kleinen, ik werk als consulente bij Cure4Life Maastricht. Mijn passie ligt al tientallen jaren bij voeding en de laatste jaren met name bij gezonde voeding.

Enkele jaren geleden kreeg ik wat probleempjes met mijn huid. Hierdoor ben ik bij een therapeute terecht gekomen waar ik veel kennis heb opgedaan over wat voeding doet met je lichaam. Door een gezondere leefwijze, waar gezonde voeding het grootste aandeel in heeft, kan ik mijn huid in een goede conditie houden.

Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding Gewichtsconsulente te volgen en uiteindelijk van mijn passie mijn werk te maken.

José Kleinen - Cure4Life Maastricht

José Kleinen
Cure4Life Maastricht

Gewichtsconsulente

“U bent niet alleen! In Limburg kampen ruim 350.000 Limburgers met overgewicht.”

José Kleinen – Cure4Life Maastricht

Gezond afvallen in Maastricht

Worstelt u met overgewicht? Wilt u een gezond gewicht bereiken? Cure4Life pakt de oorzaak van overgewicht aan en begeleidt u naar een nieuwe levensstijl. Verantwoord en snel afvallen is mogelijk dankzij het medisch voedingsprogramma van Cure4Life.

Wilt u meer weten over Cure4Life en wat het voor u kan betekenen? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Maastricht.

Tijdens het gratis consult neemt José uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 392 726 91

E-mail:
jkleinen@cure4life.nl

Cure4Life Maastricht
Brouwersweg 100
6216 EG Maastricht

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Hoe hebben onze cliënten Cure4Life ervaren?

“Enthousiast ben ik zonder meer over het programma, en de persoonlijke, deskundige en enthousiaste ondersteuning en begeleiding, heeft gezorgd voor inzichten en ontdekkingen in een gezond en op maat afgestemd voedingspatroon voor de toekomst.”

Hedwig Geertsen

“Het Cure4Life programma is goed en makkelijk te doorlopen en lekkere recepten. Een aanrader voor iedereen die twijfelt. Het is echt een oplossing voor het leven!”

SHIRLEY BORREMANS

“It’s official!! Wat een mijlpaal! Een knop die ik bijna 11 maanden geleden omzette. Ik ben officieel 40 kilo kwijt! Ik heb meer energie, betere bloeddruk, geen pijn meer in gewrichten, allergieën zijn afgenomen, buikpijn weg en voel me top! Zo blij en dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. Op naar de volgende mijlpaal!”

Linda Geijselaers

"Ik ben 20 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. Ik merk dat ik fitter ben, geen opgeblazen gevoel meer heb en ik kan me beter bewegen. Ik ben ontzettend blij met de voortreffelijke begeleiding tijdens het traject, ik raad Cure4Life dan ook van harte aan!"

Annelies Lebon

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life