Cure4Life Leiden

Alexia Venema | Frambozenweg 1, 2321 KA Leiden | 06 – 186 479 85

Cure4Life Leiden

Cure4Life Leiden

Cure4Life is een definitieve oplossing voor overgewicht. Dankzij een op maat geschreven programma en de persoonlijke begeleiding van Alexia Venema gedurende het traject behaalt u uw gezonde gewicht en leert uw dit gewicht te behouden. Niet voor even, maar voor het leven!

Hoe dan? Bij Cure4Life kijken we naar de oorzaken van overgewicht. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Wij noemen onszelf dan ook geen dieet. Wij maken geen gebruik van dieetpillen of shakes. Met Cure4Life gaat u afvallen door gezonde voeding!

Wilt u afvallen met een blijvend resultaat? Dan is Cure4Life iets voor u! U krijgt dus niet alleen een op maat gemaakt programma, maar ook begeleiding van een professionele consulent.

Uw coach – Alexia Venema – is er om uw vragen te beantwoorden en om u tijdens het traject te helpen en te ondersteunen. U doet het niet alleen, we doen het samen!

Gezond afvallen bij Cure4Life Leiden

"Cure4Life is een oplossing voor het leven!"

Gezond afvallen in Leiden

Wilt u meer weten over het voedingsprogramma van Cure4Life? Meld u dan aan voor een vrijblijvend en gratis eerste consult. Tijdens dit consult neemt Alexia Venema van Cure4Life Leiden uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie en mogelijke oorzaken van overgewicht in kaart te brengen. Ook krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen aan Alexia.

U vindt Cure4Life Leiden aan de Frambozenweg 1 in Leiden. Wil u onder professionele begeleiding afvallen? Meld u dan aan voor een gratis consult en zet de eerste stappen in een oplossing voor het leven. U bent van harte welkom!

Ik ben aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. U raadpleegt hiervoor uw polis of website van de BATC.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 186 479 85

E-mail:
avenema@cure4life.nl

Cure4Life Leiden
Frambozenweg 1
2321 KA Leiden

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.