Cure4Life Leiden

Hester Baljet | Piet Heinlaan 42C, 2341 SL Oegstgeest

Cure4Life Leiden

Cure4Life Leiden

Hester Baljet van Cure4Life Leiden: “Mijn naam is Hester Baljet, geregistreerd holistisch leefstijlcoach en gewichtsconsulent. Ik ben getrouwd, heb 2 zonen en woon in Oegstgeest. Ik word blij van eten & koken, van tennissen, wandelen in de natuur, lezen, films en dansen.

Mijn aanpak is holistisch, dit houdt in dat ik kijk naar alle facetten; mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en zingeving. Alles is met elkaar verbonden. Zorgdragen voor een goede ontspanning, lichamelijk en geestelijk is een voorwaarde om gewicht te verliezen.  Uiteindelijk draait het om het maken van de juiste keuzes en dat is precies waar ik je heel graag bij wil helpen. Door middel van een gezonde levensstijl zal de kwaliteit van leven enorm verbeteren. Dit gun ik iedereen en daarom ben ik blij dat ik met de methode van Cure4Life mag werken.

Aarzel niet langer; zet deze stap naar een gezonde toekomst en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek.”

 

Afvallen in Leiden
De vestiging Cure4Life Leiden houdt praktijk in de Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de Praktijk

Hester Baljet Cure4Life Oegstgeest Leiden

Hester Baljet
Cure4Life Leiden

Leefstijlcoach en gewichtsconsulent

“Het Cure4Life programma is een medisch verantwoord voedingsprogramma. Het helpt je om gezond en verantwoord af te vallen en daarmee ook gerelateerde gezondheidsklachten te verminderen. De basis van ons succesvolle programma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma. Het pakt de oorzaken van overgewicht aan en brengt jouw lichaam weer in balans.”

Hester Baljet (Cure4Life Leiden)

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 364 275 45

E-mail:
hbaljet@cure4life.nl

Cure4Life Leiden
Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest

Piet Heinlaan 42C
2341 SL Oegstgeest

Gratis kennismakingsgesprek

Een win-win-win, daar ga ik voor. U toch ook? Laat dan nu uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot ziens bij Cure4Life Leiden!

De ingang van het pand van Cure4Life Leiden/Oegstgeest

Kijk, zij gingen u voor…

“Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!”

Annemarie: “Ik was echt ten einde raad, zo mag ik het best benoemen. Dit was ook echt mijn aller-, allerlaatste poging. Als dit niet werkt, dan kap ik ermee. Dan moet ik maar in therapie om te kijken hoe ik mijzelf kan accepteren.”

Voor Annemarie was de maat vol. Na jaren van worstelen en veel pogingen om af te vallen, kwam zij in contact met Alexia Venema van Cure4Life Haarlem en Haarlemmermeer. Het Cure4Life programma en de begeleiding van Alexia zorgden er niet alleen voor dat Annemarie veel kilo’s verloor (van ruim 100 naar 75 kilo), ook merkte Annemarie nog veel meer voordelen…

Lees het verhaal van Annemarie…

Ervaringsverhaal Frederike

“Het heeft me verbaasd hoe relatief makkelijk het me afgegaan is!”

Frederike had last van buikpijn en was ook helemaal klaar met de overtollige (zwangerschaps)kilo’s. Zij besloot om het Cure4Life programma te gaan volgen en verloor niet alleen 16 kilo, ook merkte ze de gezondheidsvoordelen van een gezond gewicht.

Frederike: “Als je het echt wilt, helpt het enorm om een stok achter de deur te hebben. Een coach kan je daar echt heel goed bij helpen. Het waren voor mij geen enorm verrassende en/of vernieuwende dingen die ik leerde, maar door de regelmatige begeleiding en de heldere tips lukt het me om de motivatie te vinden om te beginnen en door te gaan.”

Lees het verhaal van Frederike…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life