Cure4Life Hoorn

Henriëtte Hummel | Verlengde Lageweg 19, 1628 PM Hoorn | 06 – 235 795 55

Cure4Life Hoorn

Cure4Life Hoorn

Mijn naam is Henriëtte Hummel en als zelfstandig gewichtsconsulent en therapeut natuurvoeding help ik mensen om gezond en verantwoord af te vallen. Het is mijn passie om samen ervoor te zorgen dat het streefgewicht bereikt wordt. En dat u uw gezonde lichaam terugkrijgt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Cure4Life? Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen. Dankzij Cure4Life hebben veel mensen blijvend afgerekend met hun overgewicht, een vermindering van gezondheidsklachten ervaren en een gezonde leefstijl ontwikkelt!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Hierdoor is het mogelijk om Cure4Life aan te bieden middels vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op.

Henriëtte Hummel - Cure4Life Alkmaar en Hoorn
Henriëtte Hummel - Cure4Life Alkmaar en Hoorn

“Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen.”

Henriëtte Hummel (Cure4Life Hoorn)

Gezond afvallen in Hoorn

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij het Cure4Life Hoorn.

Tijdens het gratis consult neemt Henriëtte uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 235 795 55

E-mail:
hhummel@cure4life.nl

Cure4Life Hoorn
Verlengde Lageweg 19
1628 PM Hoorn

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

Begin vandaag nog met afvallen!

Laatste nieuws

Blogs, ervaringsverhalen en recepten!

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken bij Cure4Life Alkmaar? Neem dan contact met ons op via +316-23579555 of stuur een e-mail naar hhummel@cure4life.nl.

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.