Cure4Life Hoorn

Henriëtte Hummel | Watersnip 131, 1628 EG Hoorn | 06 – 235 795 55

Cure4Life Hoorn

Cure4Life Hoorn

Mijn naam is Henriëtte Hummel en als zelfstandig gewichtsconsulent en therapeut natuurvoeding help ik mensen om gezond en verantwoord af te vallen. Het is mijn passie om samen ervoor te zorgen dat het streefgewicht bereikt wordt. En dat u uw gezonde lichaam terugkrijgt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Cure4Life? Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen. Dankzij Cure4Life hebben veel mensen blijvend afgerekend met hun overgewicht, een vermindering van gezondheidsklachten ervaren en een gezonde leefstijl ontwikkeld!

Mensen voelen zich fitter, energieker en zitten lekkerder in hun vel. Daarbij heeft het programma ook een hele positieve invloed op gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, maag- en darmklachten en ademhalingsproblemen.

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Hierdoor is het mogelijk om Cure4Life aan te bieden middels vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op.

Henriette Hummel

Henriëtte Hummel
Cure4Life Hoorn

Gewichtsconsulent
Orthomoleculair adviseur
Therapeut natuurvoeding

“Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen.”

Henriëtte Hummel (Cure4Life Hoorn)

Gezond afvallen in Hoorn

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek aan bij het Cure4Life Hoorn.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek neemt Henriëtte uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Aangesloten bij de beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. U raadpleegt hiervoor uw polis of website van de BATC.

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de BGN.

Aangesloten bij de BGN

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 235 795 55

E-mail:
hhummel@cure4life.nl

Cure4Life Hoorn
Watersnip 131
1628 EG Hoorn

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Begin vandaag nog met afvallen!

Laatste nieuws

Blogs, ervaringsverhalen en recepten!

Openingstijden

Wilt u een afspraak maken bij Cure4Life Alkmaar? Neem dan contact met ons op via +316-23579555 of stuur een e-mail naar hhummel@cure4life.nl.

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life