Cure4Life Hoogeveen

Mirjam Boertien | Van Limburg Stirumstraat 104, 7901 AT Hoogeveen | 06 – 575 414 10

Cure4Life Hoogeveen

Cure4Life Hoogeveen

Mijn naam is Mirjam Boertien, ik ben voedingsconsulent. Tijdens mijn studie Natuurgeneeskunde ben ik in aanraking gekomen met Cure4Life. Cure4Life heeft mij destijds geholpen met afvallen en enthousiast gemaakt om ook anderen te helpen naar een gezonde levensstijl. Daarom ben ik mijn studie gaan richten op de mens.

Inmiddels heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een blijvend gezond gewicht. Dankzij de unieke aanpak van Cure4Life kunt ook u afvallen. Cure4Life gaat namelijk op zoek naar de oorzaken van overgewicht. Die zijn per persoon verschillend en dat vraagt om een specifieke aanpak.

Cure4Life maakt een persoonlijk voedingsprogramma op basis van uw situatie. Niet met dieetpillen of shakes, maar met pure, natuurlijke voeding. Zo valt u gezond af met blijvend resultaat.

Mirjam Boertien - Cure4Life Hoogeveen en Meppel

Mirjam Boertien
Cure4Life Hoogeveen

Natuurvoedingsdeskundige
Voedingsconsulente

"De beste dokter staat in de keuken!"

Mirjam Boertien (Cure4Life Hoogeveen)

Afvallen in Hoogeveen

Woont u in of in de buurt van Hoogeveen? Meld u dan aan bij Cure4Life Hoogeveen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kennis maken en uw wensen bespreken. U krijgt dan informatie over het programma van Cure4Life en u krijgt natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen.

“U ontvangt een persoonlijk en onafhankelijk advies!”

Mijn praktijk is gevestigd bij Huidzorg Drenthe te Hoogeveen, hier is voldoende parkeergelegenheid en er is een wachtruimte aanwezig. U bent van harte welkom! Afhankelijk van uw aanvullende verzekering, is vergoeding mogelijk.

Vanaf juni 2019 ben ik aangesloten bij de BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. U raadpleegt hiervoor uw polis of de website van de BATC.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 575 414 10

E-mail: 
mboertien@cure4life.nl

Cure4Life Hoogeveen
Van Limburg Stirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life