Cure4Life Hilversum

Hanneke Drop | Waldecklaan 16, 1213 XX Hilversum | 06 – 839 881 45

Cure4Life Hilversum

Cure4Life Hilversum

Hanneke Drop, consulente van Cure4Life Hilversum: “Nadat ik jarenlang last had van fibromyalgie, een prikkelbaar darmsyndroom en overgewicht, ontdekte ik hoe groot de invloed is van voeding op je gestel. Na een lange en ingewikkelde zoektocht in de voedingsjungle kwam ik erachter dat bepaalde voedingsmiddelen voor mijn lichaam niet de juiste waren; ze kostten me energie in plaats van dat ze me energie opleverden. Dat mag nooit de bedoeling zijn van voeding.

Overgewicht is niet puur een kwestie van te veel eten of te weinig bewegen. Ieder mens is uniek en ieder lichaam vraagt om een eigen aanpak. Ik heb mijn diploma’s voedingsleer en gewichtsconsulent gehaald omdat ik mezelf wilde begrijpen, nu kan ik er jou de lange zoektocht die ik zelf heb doorgemaakt, mee besparen. Als gewichtsconsulente is het mijn doel om per persoon te onderzoeken welke voeding wel en niet past en een persoonlijk plan op te stellen waarmee iemand thuis aan de slag kan.

De aanpak van Cure4Life past zo goed bij me omdat het de weg is die ik zelf bewandelde: door sommige voeding te laten staan en andere voeding juist te nemen, zit ik na jaren weer goed in mijn vel. Je gaat bij mij aan de slag met een medisch verantwoord en op maat gemaakt voedingsprogramma dat je helpt om gezond en verantwoord af te vallen. Gezonde voeding is het beste medicijn; door middel van een uitgebreide vragenlijst en een bloedonderzoek wordt tot in detail vastgesteld wat uw lichaam nodig heeft om in balans te komen. Achter de schermen kijkt een medisch adviesteam met ons mee. Geen dure pillen of shakes, maar een persoonlijk programma op basis van je profiel en bloedwaarden. Ik vind het geweldig om de sleutel die ik zelf heb gevonden nu door te geven aan jou!”

Hanneke Drop - Cure4Life Hilversum

Hanneke Drop
Cure4Life Hilversum

Gewichtsconsulent
Voedingsdeskundige

"Gezonde voeding is het beste medicijn!"

Hanneke Drop (Cure4Life Hilversum)

Gezond afvallen in Hilversum

Wil jij op een gezonde manier afvallen, een gezond gewicht bereiken en je gelukkig voelen in je lijf? Met liefde en passie werk ik voor Cure4Life in mijn praktijk Weight Drop op de Waldecklaan 16 in Hilversum. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Mijn praktijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en bevindt zich dichtbij Station Hilversum Sportpark. De ingang is om de hoek van de Waldecklaan, op de Abel Tasmanstraat.

Mogelijkheden tot vergoeding
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen. Raadpleeg hiervoor de polis van uw verzekering of de website van BGN.

Aangesloten bij de BGN

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 839 881 45

E-mail:
hdrop@cure4life.nl

Cure4Life Hilversum
Waldecklaan 16
1213 XX Hilversum

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen jou voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life