Cure4Life Gorinchem

Marianne van der Linden | Jacques Perkstraat 1, 4207 RB te Gorinchem | 06 – 456 554 03

Cure4Life Gorinchem

Cure4Life Gorinchem

Marianne van der Linden, consulente van Cure4Life Gorinchem: “Ik ben Leef- en Vitaliteitscoach, orthomoleculair adviseur en EMB therapeut. Verder ben ik 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige. Ik ben in 2019 aangesloten bij Cure4Life. De programma’s die ik aanbied vanuit mijn praktijk Vol Waarde (www.volwaarde.nl) kunnen elkaar goed versterken en aanvullen.

Ik wil je graag meenemen in een proces van blijvende leefstijl verandering. Geen pleisters plakken, maar echte verandering van binnenuit. We gaan samen de achterliggende oorzaken boven tafel krijgen, zodat je inzicht krijgt wat voor jou werkt. Ook gaan we je hormonen in balans brengen en houden, zodat dit je een grote gezondheidswinst gaat opleveren.

Wat maakt dat afvallen vaak tijdelijk is geweest en je toch weer terug valt? Welke keuzes zijn nodig om je gezondheid op een hoger level te tillen? Samen met jou gaan we aan de slag zodat je je energieker en gezonder voelt.

Met een medisch team, een uitgebreide intake en een op maat gemaakt advies wil ik je helpen om weer aan het roer van je eigen leven te gaan staan.

Ga je deze uitdaging aan? Neem dan contact op voor een eerste consult en zet je eerste grote stap in je eigen proces.”

Marianne van der Linden
Cure4Life Gorinchem

Integrale Leef- en Vitaliteitscoach

"De beste dokter staat in de keuken!"

Marianne van der Linden (Cure4Life Gorinchem)

Gezond afvallen in Gorinchem

Ik ben werkzaam in Gorinchem e.o. Mijn praktijk kun je vinden in de Verloskundige Praktijk Gorinchem aan de Jacques Perkstraat 1 in Gorinchem Oost. Je kunt er makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Is vitaal zijn en een gezond gewicht hebben belangrijk voor je? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak. Tijdens het eerste gratis consult gaan we samen kijken wat Cure4Life kan bieden voor jouw persoonlijke situatie.

Mogelijkheden voor vergoeding
Ik ben aangesloten bij de BATC. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit (deels) vanuit een aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn qua vergoedingen in jouw situatie? Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar. Je kunt hiervoor mijn AGB-code gebruiken: 90109358. Ik sta bekend bij de zorgverzekeraars onder de bedrijfsnaam Vol Waarde.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06- 456 554 03

E-mail:
mvdlinden@cure4life.nl

Cure4Life Gorinchem
Jacques Perkstraat 1
4207 RB Gorinchem

Gratis kennismakingsgesprek

Vanwege persoonlijke omstandigheden van Marianne is het momenteel helaas niet mogelijk om u aan te melden voor een gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life Gorinchem.

Graag verwijzen u naar een van de andere Cure4Life vestigingen.

Kijk, zij gingen jou voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life