Cure4Life Gentbrugge

Anna Van den Dooren | Oude Brusselseweg 71C, 9050 Gentbrugge | 0489 – 57 54 42

Cure4Life Gentbrugge

Cure4Life Gentbrugge

Anna Van den Dooren, consulente bij Cure4Life Gentbrugge: “Ik help graag mensen en hou van uitdagingen. Ik sta positief in het leven en probeer vanuit deze positiviteit dingen te veranderen. Ik droom van een wereld waarin voeding en een gezonde mix van zitten, staan en bewegen de belangrijkste hoeksteen betekenen van de (preventieve) gezondheidszorg. Ik wil heel graag mensen aanmoedigen om te kiezen voor deze gezonde wereld.

Maar wat betekent dan ‘een gezond leven’? In deze digitale maatschappij is er nog veel onwetendheid over gezonde voeding en beweging. En als er dan toch kennis is, dan is het vaak moeilijk om deze kennis alleen in de praktijk om te zetten. Ik geloof dat verandering op dit vlak de beste slaagkansen kent met begeleiding en ondersteuning van een coach. Weten, willen én doen zijn de sleutelwoorden tot een geslaagde verandering. Effectief de kennis omzetten in verandering doe je niet alleen. Als Cure4life consulente ga ik deze uitdaging aan, samen met jou! Samen gaan we ervoor, start vandaag nog met gezond afvallen!

Naast Cure4Life consulente ben ik ook apotheker van opleiding waardoor ik dagelijks geconfronteerd word met symptomatische behandelingen. Op het vlak van overgewicht is het echter belangrijk om op lange termijn te denken: ik zocht naar een antwoord die de oorzaken aanpakt. Dit heb ik gevonden in Cure4life: de disbalans in hormonen proberen we in jouw lichaam terug in evenwicht te krijgen met behulp van een individueel voedingspatroon.“

"Weten, willen én doen... Samen pakken we de oorzaak van jouw overgewicht aan. Want gezonde voeding is het beste medicijn."

Anna Van den Dooren (Cure4Life Gentbrugge)

Gezond afvallen in Gentbrugge

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen. Uw persoonlijke situatie wordt geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een programma op maat geschreven.

Wilt u gezond afvallen en/of meer weten over het voedingsprogramma van Cure4Life? Meld u dan aan voor een vrijblijvend en gratis eerste consult. Tijdens dit consult neemt Anna uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie en mogelijke oorzaken van overgewicht in kaart te brengen. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Cure4life Gentbrugge is gelegen dichtbij Gent-Zuid. Cure4Life Gentbrugge is gemakkelijk bereikbaar met de auto (dichtbij E40/E17), met het openbaar vervoer (verschillende haltes van trammen en bussen op 500 meter loopafstand), of beter nog: kom met de fiets of te voet.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
0489 – 57 54 42

E-mail:
avddooren@cure4life.be

Cure4Life Gentbrugge
Oude Brusselseweg 71C
9050 Gentbrugge

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.