Cure4Life Emmen

Edith van Bijleveld | Herenlandweg 22, 7831 TS Nieuw-Weerdinge | 06 – 239 998 10

Cure4Life Emmen

Cure4Life Emmen

Edith van Bijleveld: “Ik ben Cure4Life consulente en vitaliteitscoach op het gebied van voeding en stress. Jaren geleden ben ik begonnen met gezond en puur eten om te ervaren of ik van mijn diabetes 2 zou kunnen genezen. En dat lukte! Binnen twee weken kon ik mijn medicatie laten staan, voelde de energie terugkomen en het afvallen ging vanzelf.

Van daaruit is mijn enthousiasme voor een gezonde levensstijl ontstaan. Leven in balans is voor mij de basis om andere te helpen hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonden en pure voeding met je lichaam doet. U zult versteld staan.

Samen met het programma van Cure4Life is het tijd om uw leefstijl te veranderen. We gaan kijken naar de oorzaken van uw overgewicht en niet de symptomen. We brengen uw medische situatie uitgebreid in kaart en op basis hiervan wordt er een op maat geschreven voedingsprogramma geschreven.

U gaat gezond afvallen dankzij normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life doen we niet aan calorieën tellen of uzelf uithongeren en we maken geen gebruik van dieetpillen of shakes. Het doel: verantwoord en gezond afvallen met een blijvend resultaat. Want Cure4Life is niet voor even, maar voor het leven!

Edith van Bijleveld - Cure4Life Emmen

Edith van Bijleveld
Cure4Life Emmen

Leefstijlcoach en Vitaliteitscoach op het gebied van:
– slaapcoaching
– overgang en voeding
– leefstijl en voeding
– ontstressen en voeding

"Nee, ik ben niet op dieet. Ik verander mijn levensstijl! Om zo mijn lichaam in balans te houden."

Edith van Bijleveld (Cure4Life Emmen)

Afvallen in Emmen

Bij Cure4life weet je van te voren wat je investering is. Geen gedoe met facturen per consult of verrassingen, zoals het aanschaffen van shakes. Aan alles is gedacht voor een gezond gewicht met blijvend resultaat.

Bent u woonachtig in de regio van Emmen en wilt u afvallen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 239 998 10

E-mail:
evbijleveld@cure4life.nl

Cure4Life Emmen
Herenlandweg 22
7831 TS Nieuw-Weerdinge

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life