Cure4Life Emmen

Heleen Voogt | Europaweg 106A, 7761 AK Schoonebeek | 06 – 303 650 02

Cure4Life Emmen

Cure4Life Emmen

Heleen Voogt: “Ik ben Heleen Voogt, 49 jaar. Sinds 2021 ben ik werkzaam als vitaliteitscoach en coach ik volwassenen die vitaler en energieker in het leven willen staan. Mijn specialisatie ligt vooral op het gebied van gezond voeden en overgewicht. Hiervoor heb ik naast diverse coaching opleidingen ook opleidingen tot gewichtsconsulent en trainer hormoonfactor gevolgd. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot darmtherapeut.

Cure4Life is een medisch onderbouwt programma, dat volledig aansluit bij de visie, die ik zelf op voeding heb. Gezond eten door middel van normaal gezond eten, zonder calorieën tellen in combinatie met een gezonde manier van bewegen moet de basis zijn voor een gezond en vitaal leven. Omdat ieder mens uniek is en ieder lichaam in zekere mate andere behoeften heeft is Cure4Life in mijn ogen een programma dat hier heel mooi op aansluit.

Door uw situatie volledig in kaart te brengen, wordt een volledig gepersonaliseerd programma geschreven. Hiermee krijgen wij ook meer inzicht in de oorzaken van jouw overgewicht, zodat je juist deze kan aanpakken. Dit zorgt ervoor dat je blijvend een gezond gewicht kunt behalen. Het mooie is: je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Ik sta je graag bij in dit proces.”

Heleen Voogt
Cure4Life Emmen

Vitaliteitscoach
Gewichtsconsulent
Trainer Hormoonfactor

"Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is."

Heleen Voogt (Cure4Life Emmen)

Afvallen in Emmen

Cure4Life Emmen is actief in de regio Emmen en gevestigd in Schoonebeek. Er is voldoende parkeergelegenheid bij mijn praktijk.

Indien het niet mogelijk is om naar de locatie te komen zijn er – in goed overleg – mogelijkheden om aan huis te bezoeken of online consulten te doen. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 303 650 02

E-mail:
hvoogt@cure4life.nl

Cure4Life Emmen
Europaweg 106A
7761 AK Schoonebeek

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life