Cure4Life Donkerbroek

Rinske de Vries |’t Hoogezand 6, 8435 VR Donkerbroek | 06 – 202 038 37

Cure4Life Donkerbroek

Cure4Life Donkerbroek

“Mijn naam is Rinske de Vries. Ik ben opgeleid als HBO Leefstijlcoach en orthomoleculair voedingscoach. Van daaruit ben ik zelf gaan ontdekken en ervaren wat de invloed van pure en gezonde voeding is.

Ik help mensen graag in hun zoektocht naar een vitaal en energiek leven door een natuurlijke en krachtige leefstijl, zodat zij dit ook mogen ervaren! De visie van Cure4Life sluit hier naadloos op aan, omdat er wordt gekeken naar de oorzaak van het overgewicht. Dit wordt bij de meeste diëten of afvalprogramma’s niet of onvoldoende meegenomen. Er is bij overgewicht vaak sprake van een verstoorde hormoonbalans. Door het voedingsprogramma van Cure4Life werken we aan het herstel hiervan. Dit heeft geleid tot een mooie samenwerking en sinds 2019 bied ik de Cure4Life programma’s aan vanuit mijn praktijk Puur Rinske (www.puurrinske.nl)

Het programma van Cure4life geeft u inzicht in wat gezonde voeding is en wat de effecten hiervan zijn op uw gezondheid en welzijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van shakes, pillen of repen, maar juist van normale, pure en onbewerkte voeding, waardoor het ook op lange termijn toepasbaar blijft en u uw streefgewicht kunt behouden. Voeding, ons vergeten medicijn!

U bent van harte welkom!”

Rinske de Vries - Cure4Life Drachten

Rinske de Vries
Cure4Life Donkerbroek

Leefstijlcoach
Orthomoleculair voedingscoach

"Voeding, ons vergeten medicijn!"

Rinske de Vries (Cure4Life Donkerbroek)

Gezond afvallen in Donkerbroek

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Donkerbroek. Mijn praktijk is gevestigd aan huis aan ’t Hoogezand 6 in Donkerbroek. Er is voldoende parkeergelegenheid op het erf.

Tijdens het gratis consult neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Mogelijkheden voor vergoeding
Ik ben aangesloten bij de BATC. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit (deels) vanuit een aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 202 038 37

E-mail:
rdvries@cure4life.nl

Cure4Life Donkerbroek
’t Hoogezand 6
8435 VR Donkerbroek

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life