Cure4Life Denderleeuw

Wendy Haegeman | Acacialaan 28, 9470 Denderleeuw | 0474 – 20 79 54

Cure4Life Denderleeuw

Cure4Life Denderleeuw

Wendy Haegeman, consulente bij Cure4Life Denderleeuw: “Vanuit mijn passie voor sport en gezonde voeding ben ik een opleiding als voedings- en gezondheidsconsulent gaan volgen. Door het doorgeven van deze kennis, het motiveren, stimuleren en coachen van mensen wil  helpen in het vinden van een gezond gewicht en gezonde levensstijl.

Via het medisch onderbouwde én persoonlijke programma van Cure4Life kunnen wij deze doelen realiseren! Met een blijvend resultaat, want Cure4Life is een definitieve oplossing voor overgewicht. We kijken namelijk naar de oorzaken van overgewicht in uw persoonlijke situatie. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak.

Tijdens het Cure4Life traject behaalt u uw streefgewicht, verdwijnen of verminderen eventuele gezondheidsklachten en krijgt u richtlijnen voor de toekomst. Deze richtlijnen helpen u om uw nieuwe, gezonde leefstijl vast te houden. Niet voor even, maar voor het leven!”

Gezond afvallen bij Wendy Haegeman van Cure4Life Denderleeuw
Wendy Haegeman - Cure4Life Denderleeuw

"Take care of your body, it's the only place you have to live in!"

Wendy Haegeman (Cure4Life Denderleeuw)

Gezond afvallen in Denderleeuw

Kiest u voor een fit, slank en vitaal leven, met een blijvend resultaat? Dan bent u van harte welkom in mijn praktijk aan huis voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij neem ik ruim de tijd om u persoonlijke situatie in kaart te brengen en na te gaan hoe ik u het best kan helpen. Tot ziens bij Cure4life Denderleeuw!

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief consult aan bij Cure4Life Denderleeuw.

Tijdens het gratis consult neem ik uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
0474 – 20 79 54

E-mail:
whaegeman@cure4life.be

Cure4Life Denderleeuw
Acacialaan 28
9470 Denderleeuw

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.