Cure4Life Den Helder

Angelique Visser | Pastoor Koopmanweg 3, 1784 NX Den Helder | 06 – 234 610 96

Cure4Life Den Helder

Cure4Life Den Helder

Angelique Visser, zelfstandig gewichtsconsulent bij Cure4Life Den Helder: “Omdat ik in mijn salon heel veel mensen met overgewicht tegen kom, is mijn interesse naar gezonde voeding en de invloed van hormonen op het gewicht gegroeid.

Dit heeft geresulteerd in een samenwerking met Cure4Life waarbij begeleiding en coaching met een persoonlijk voedingsplan heel belangrijk zijn.

Ons doel is om de oorzaken van overgewicht aan te pakken, niet de symptomen. Het Cure4Life programma is een unieke methode om uw lichaam weer in balans te brengen een gezond gewicht te bereiken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Ik ben aangesloten bij de BGN beroepsgroep gewichtsconsulenten, hierdoor is het mogelijk om via uw aanvullende verzekering een vergoeding aan te vragen.”

Angelique Visser - Cure4Life Den Helder
Angelique Visser - Cure4Life Den Helder

"Samen naar een gezond en fit leven!"

Angelique Visser (Cure4Life Den Helder)

Afvallen in Den Helder

Woont u in of in de buurt van Den Helder? Meld u dan aan bij Cure4Life Den Helder voor een gratis en vrijblijvend consult. Zo kunnen we kennis maken en uw wensen bespreken. U krijgt dan informatie over het programma van Cure4Life en u krijgt natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen.

Cure4Life Den Helder is gevestigd in een multifunctioneel gebouw bij Vilique Beauty & Lifestyle en Slender en fitnesscentrum Fit=Nice aan de Pastoor Koopmanweg 3 in Den Helder. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 234 610 96

E-mail: 
avisser@cure4life.nl

Cure4Life Den Helder
Pastoor Koopmanweg 3
1784 NX Den Helder

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.