Cure4Life Beuningen

Ellen Kraak | De Haaghe 25, 6641 JA Beuningen | 06 – 244 747 06

Cure4Life Beuningen

Cure4Life Beuningen

Ellen Kraak van Cure4Life Beuningen: “Mijn naam is Ellen Kraak en ik ben afgestudeerd als orthomoleculaire therapeut. Orthomoleculaire therapie is erop gericht het lichaam te voorzien van de optimale hoeveelheid van alle benodigde voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. Dat bereiken we door middel van gevarieerde voeding in combinatie met beweging en een positieve mindset, eventueel aangevuld met specifieke voedingssupplementen, indien nodig.

De werkwijze van Cure4Life is gericht op het aanpakken van de oorzaak van uw overgewicht en gerelateerde gezondheidsklachten. Daarnaast ondersteunen we het zelfgenezend vermogen van de mens, zodat we de balans in uw lichaam kunnen herstellen. In mijn praktijk ga ik samen met u op zoek naar een evenwichtige basis voor een gezonde leefstijl en een voor u goed en gezond gewicht.

Aan de hand van van een uitgebreide vragenlijst, voedingsdagboek, bloed- en urine-onderzoek en een speekseltest wordt door het medisch team van Cure4life een persoonlijk voedingsprogramma geschreven dat op uw persoonlijke en lichamelijke situatie van toepassing is.

Eigenlijk gaan we dus op zoek naar de onbalans en helpen we u op weg naar een lichaam in balans. Meer energie, weer lekker in je vel zitten, een gezonde stralende huid. Zomaar wat positieve gevolgen van het veranderen van uw leefstijl.”

"Kennis over gezonde voeding geeft kracht tot het verbeteren en behouden van uw gezondheid!"

Ellen Kraak (Cure4Life Beuningen)

Gezond afvallen in Beuningen

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen.

Wilt u meer weten over het voedingsprogramma van Cure4Life? Neem dan contact op met Ellen voor een gratis en vrijblijvend consult bij Cure4Life Beuningen. Tijdens dit consult hebben we uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie en mogelijke oorzaken van overgewicht in kaart te brengen.

De praktijk van Cure4Life Beuningen is gevestigd aan huis. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid en ook op loopafstand van het openbaar vervoer (OV).

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 244 747 06

E-mail:
ekraak@cure4life.nl

Cure4Life Beuningen
De Haaghe 25
6641 JA Beuningen

Gratis kennismakingsgesprek

Vanwege privé omstandigheden neemt Cure4Life Beuningen tijdelijk geen nieuwe cliënten meer aan. Graag verwijzen wij u naar een van onze andere consulenten. U kunt het Cure4Life programma desgewenst ook volgen met online begeleiding van een Cure4Life consulent.

Bekijk onze andere vestigingen.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.