Cure4Life Assen

Marion van der Laan | Naoberdreef 62, 9403 KL Assen | 06 – 384 051 34

Cure4Life Assen

Cure4Life Assen

Marion van der Laan: “Ik ben een gewichtsconsulent en ervaringsdeskundige op het gebied van (gezond) afvallen. Vanuit die hoek is mijn enthousiasme over pure gezonde voeding ontstaan. Ik help andere mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met je lichaam doet.”

Samen met het programma van Cure4Life is het tijd om uw leefstijl te veranderen. We gaan kijken naar de oorzaken van uw overgewicht en niet de symptomen. We brengen uw medische situatie uitgebreid in kaart en op basis hiervan wordt er een op maat geschreven voedingsprogramma geschreven.

U gaat gezond afvallen dankzij normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Bij Cure4Life doen we niet aan calorieën tellen of uzelf uithongeren en we maken geen gebruik van dieetpillen of shakes. Het doel: verantwoord en gezond afvallen met een blijvend resultaat. Want Cure4Life is niet voor even, maar voor het leven!

Gezond afvallen bij Cure4Life Assen
Marion van der Laan - Cure4Life Assen

"Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg"

Marion van der Laan (Cure4Life Assen)

Gezond afvallen in Assen

U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een prettige manier om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek brengen we uw persoonlijke situatie in kaart en kijken we naar de oorzaken van uw overgewicht. Ook krijgt u uitleg over het programma van Cure4Life en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u gebruik maken van een vergoeding van uw zorgverzekeraar om deel te nemen aan Cure4Life. Graag tot ziens in Assen.

Meer weten over Cure4Life?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Cure4Life? Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen. Dankzij Cure4Life hebben veel mensen blijvend afgerekend met hun overgewicht, een vermindering van gezondheidsklachten ervaren en een gezonde leefstijl ontwikkelt!

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 384 051 34

E-mail:
mvdlaan@cure4life.nl

Cure4Life Assen
Naoberdreef 62
9403 KL Assen

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life