Cure4Life Amsterdam-West

Anne de Meulmeester | Borgerstraat 102, 1053 PW Amsterdam | 06 – 209 339 66

Cure4Life Amsterdam-West

Cure4Life Amsterdam-West

Ik ben Anne de Meulmeester en als voedingscoach is het mijn doel om u naar een optimale gezondheid te begeleiden. Want een goede gezondheid is de basis van een energiek en gelukkig leven.

Bij Cure4Life leert u met behulp van verse en natuurlijke voeding een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Daarmee is het programma een investering voor nu en voor later.

Door mijn achtergrond als hulpverlener heb ik oog voor de hele mens. Bij Cure4life Amsterdam-West kunt u dan ook rekenen op een warme, doelgerichte en positieve benadering.

Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan en leert u een nieuwe gezonde levensstijl. Het medisch onderbouwde voedingsprogramma is afgestemd op uw situatie, want ieder lichaam is uniek. Samen gaan we aan de slag om uw doel te bereiken!

Anne de Meulmeester - Cure4Life Amsterdam-West
Anne de Meulmeester - Cure4Life Amsterdam-West

"Met een gezonde leefstijl kan iedereen de regie over zijn gezondheid (terug) krijgen!"

Anne de Meulmeester (Cure4Life Amsterdam-West)

Afvallen in Amsterdam-West

Woont u in de regio Amsterdam-West en wilt u afvallen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Cure4Life Amsterdam-West houdt praktijk in het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam. Een fijne en welkome plek in een van de gezelligste delen van de stad. De vestiging is gelegen in Oud-West en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 7, 17, 3, 10, 12 en 14 stoppen allen op loopafstand.

Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.

Gezond afvallen dankzij Cure4Life

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen. Uw persoonlijke situatie wordt geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een programma op maat geschreven.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 209 339 66

E-mail:
admeulmeester@cure4life.nl

Cure4Life Amsterdam-West
Borgerstraat 102
1053 PW Amsterdam

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

Succesverhaal Cure4Life

Het verhaal van Titus…

Dat grote zware, ja ik zeg het maar, hele dikke lijf! Daar wil je vanaf, echt, dat wil je…. Maar bij vele zaken in het leven heb je een zetje nodig, en soms een duw. Lees verder…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.