Cure4Life Amsterdam-West

Jolien Alberdingk Thijm | Borgerstraat 102, 1053 PW Amsterdam | 06 – 380 157 44

Cure4Life Amsterdam-West

Cure4Life Amsterdam-West

“Al ruim vijf jaar begeleid ik mensen naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht. Ik zie mensen opleven wanneer de kilo’s verdwijnen en de energie toeneemt. Voor mijn ogen bloeien cliënten op, daar word ik zo blij van.

Ik ben Jolien Alberdingk Thijm en ben sinds 2013 zelfstandig gewichtsconsulent. Om nog meer mensen te kunnen helpen, heb ik me sinds november 2018 aangesloten bij Cure4Life. Cure4Life kijkt verder dan de kilo’s en onderzoekt jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je overgewicht.

Het medisch team maakt – op de achtergrond – voor iedere cliënt een persoonlijk voedingsprogramma. Ik doe er alles aan om jou zo goed mogelijk te coachen, zodat je precies de hulp en houvast krijgt die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsverenging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Vanuit de aanvullende verzekering wordt mogelijk een deel van de kosten vergoed.”

Jolien Alberdingk Thijm - Cure4Life Amsterdam

Jolien Alberdingk Thijm
Cure4Life Amsterdam-West

Gewichtsconsulent

"The greatest wealth is your health!"

Jolien Alberdingk Thijm (Cure4Life Amsterdam-Noord)

Afvallen in Amsterdam-West

Woont u in de regio Amsterdam-West en wilt u afvallen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cure4Life Amsterdam-West houdt praktijk in het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam. Een fijne en welkome plek in een van de gezelligste delen van de stad. De vestiging is gelegen in Oud-West en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 7, 17, 3, 10, 12 en 14 stoppen allen op loopafstand.

Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.

Gezond afvallen dankzij Cure4Life

Het voedingsprogramma van Cure4Life pakt de oorzaken van overgewicht aan, niet de symptomen. Uw persoonlijke situatie wordt geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een programma op maat geschreven.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 380 157 44

E-mail:
jalberdingkthijm@cure4life.nl

Cure4Life Amsterdam-West
Borgerstraat 102
1053 PW Amsterdam

Gratis kennismakingsgesprek

In verband met een naderend zwangerschapsverlof zijn wij op dit moment helaas niet in staat om nieuwe cliënten aan te nemen in Amsterdam. Wilt u graag aan de slag met Cure4Life? Dan verwijzen wij u graag door naar een van onze andere vestigingen in de regio.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.