Cure4Life Amsterdam-Noord

Jolien Alberdingk Thijm | Tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam | 06 – 380 157 44

Cure4Life Amsterdam-Noord

Cure4Life Amsterdam-Noord

“Al ruim vijf jaar begeleid ik mensen naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht. Ik zie mensen opleven wanneer de kilo’s verdwijnen en de energie toeneemt. Voor mijn ogen bloeien cliënten op, daar word ik zo blij van.

Ik ben Jolien Alberdingk Thijm en ben sinds 2013 zelfstandig gewichtsconsulent. Om nog meer mensen te kunnen helpen, heb ik me sinds november 2018 aangesloten bij Cure4Life. Cure4Life kijkt verder dan de kilo’s en onderzoekt jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je overgewicht.

Het medisch team maakt – op de achtergrond – voor iedere cliënt een persoonlijk voedingsprogramma. Ik doe er alles aan om jou zo goed mogelijk te coachen, zodat je precies de hulp en houvast krijgt die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsverenging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Vanuit de aanvullende verzekering wordt mogelijk een deel van de kosten vergoed.”

Cure4Life Amsterdam-Noord

Jolien Alberdingk Thijm
Cure4Life Amsterdam-Noord

"The greatest wealth is your health!"

Jolien Alberdingk Thijm (Cure4Life Amsterdam-Noord)

Afvallen in Amsterdam-Noord

Woont u in de regio Amsterdam-Noord en wilt u afvallen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cure4Life Amsterdam-Noord houdt praktijk bij Noord Straalt, centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.

Er is voldoende parkeerruimte voor de deur, tot 19:00 uur betaald (€1,30 per uur) en daarna gratis. De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 380 157 44

E-mail:
jalberdingkthijm@cure4life.nl

Cure4Life Amsterdam-Noord
Tt. Vasumweg 24a
1033 SC Amsterdam

Gratis kennismakingsgesprek

Een win-win-win, daar ga ik voor. U toch ook? Laat dan nu uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot ziens bij Cure4Life Amsterdam!

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.