Cure4Life Amsterdam

Tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam

Cure4Life Amsterdam

Cure4Life Amsterdam

De Cure4Life methode is een gedegen, solide methode die al vele duizenden mensen heeft geholpen naar een gezond gewicht. Vaak gaat dat gepaard met de afname van gezondheidsklachten, een aspect wat (te) vaak onderbelicht blijft.

Hoe dit precies werkt? Men doorloopt bij Cure4Life 5 fases, van intake tot consolidatie. Dankzij deze goed doordachte methode is het mogelijk om op een verantwoorde manier een nieuwe, gezonde leefstijl aan te leren en tegelijkertijd een gezond gewicht te behalen.

U ontvangt een gepersonaliseerd programma op basis van uw persoonlijke situatie. Tijdens fase 1 analyseren we uw situatie en onderzoeken we de mogelijke oorzaken van uw overgewicht. Dit doen we op basis van een uitgebreide anamnese en speeksel- en bloedonderzoek. Wij kijken altijd naar uw specifieke situatie, daarom ontvangt u tijdens het programma ook leefstijladviezen die speciaal voor u zijn geschreven.

Afvallen in Amsterdam

Cure4Life Amsterdam houdt praktijk bij Noord Straalt, centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.

Er is voldoende parkeerruimte voor de deur, tot 19:00 uur betaald (€1,30 per uur) en daarna gratis. De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.

Adresgegevens

Cure4Life Amsterdam
Tt. Vasumweg 24a
1033 SC Amsterdam

Gratis kennismakingsgesprek

Op dit moment is het niet mogelijk om u aan te melden voor een gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life Amsterdam. Uiteraard bent u wel welkom bij omliggende Cure4Life vestigingen, zoals Cure4Life Haarlem en/of Cure4Life Haarlemmermeer.

Kijk, zij gingen u voor…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life