Cure4Life Amersfoort

Miriam Hagen | Everard Meysterweg 37, 3817 HA Amersfoort | 06 – 201 257 49

Cure4Life Amersfoort

Cure4Life Amersfoort

Miriam Hagen, Cure4Life Amersfoort: “In mijn eigen situatie heb ik letterlijk aan den lijve ondervonden wat het effect is van natuurlijke, pure voeding. Niet alleen viel ik moeiteloos af, ook verschillende lichamelijke klachten, zoals migraine en buikklachten, verbeterden al snel enorm. En dat terwijl ik altijd dacht dat ik er maar mee moest leren leven…

Als u dit ook wilt, bent u bij Cure4Life aan het goede adres. Als gewichtsconsulente kan ik me helemaal vinden in de aanpak van Cure4Life. Het feit dat het programma zo specifiek op één cliënt wordt afgestemd, maakt dat de omstandigheden optimaal zijn om het lichaam zo snel mogelijk weer in balans te krijgen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen, met als gevolg een gezond gewicht.

Ik vind het heel prettig dat er altijd een medisch adviesteam achter me klaarstaat om mee te denken en eventuele vragen te beantwoorden. Bij elkaar maakt dit Cure4Life in mijn ogen echt anders dan andere organisaties.”

Miriam Hagen - Cure4Life Amersfoort

Miriam Hagen
Cure4Life Amersfoort

Gewichtsconsulente

"If you always do what you always did, you will always get what you always got!"

(Toegeschreven aan Albert Einstein)

Afvallen in Amersfoort

Wilt u ook een goed eetpatroon ontwikkelen en daarmee uw gezondheid blijvend verbeteren? Neem dan vooral contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunnen we uw situatie in kaart brengen en samen bekijken wat Cure4Life voor u zou kunnen betekenen.

De praktijk is gevestigd in het Leusderkwartier in Amersfoort, in een praktijkpand dat achter de woonhuizen ligt. Hier is tevens de tandartspraktijk van mijn man gevestigd. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat en in de omliggende buurt.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Afhankelijk van uw eigen aanvullende verzekering, kunt u eventueel een deel van de kosten vergoed krijgen.

Aangesloten bij de BGN

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 201 257 49

E-mail: 
mhagen@cure4life.nl

Cure4Life Amersfoort
Everard Meysterweg 37
3817 HA Amersfoort

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.