Cure4Life Almere

Sandra de Groot | Schoutstraat 126, 1315 EZ Almere | 06 – 102 088 12

Cure4Life Almere

Cure4Life Almere

Mijn naam is Sandra de Groot. Ik ben een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe we onze gezondheid kunnen sturen met voeding. Ik help graag mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met het lichaam doet.

Uw algeheel welbevinden staat centraal

Bij Cure4Life Almere richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan. Ons medisch onderbouwd voedingsprogramma is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat op basis van normale, uitgebalanceerde voeding.

De praktijk is gevestigd in het medisch centrum van Streutker Huidtherapie en Oedeemtherapie.

Sandra de Groot

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (Hippocrates)

Sandra de Groot (Cure4Life Almere)

Gezond afvallen in Almere

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Kom dan langs voor een gratis kennismakingsgesprek bij het Cure4Life Almere.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen.

Nogmaals: u bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag tot ziens in Almere.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 102 088 12

E-mail:
sdgroot@cure4life.nl

Cure4Life Almere
Schoutstraat 126
1315 EZ Almere

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Succesverhaal Cure4Life

“Ik heb al veel programma’s gevolgd, maar ik heb vooral een stok achter de deur nodig. Iemand die je op dingen wijst en je niet in het diepe laat zwemmen als je daar nog niet aan toe bent.” Lees het verhaal van Jean…

Succesverhaal Cure4Life

“Na mijn hartinfarct kreeg ik mijn energie maar niet terug. Ik besloot om af te vallen en ik kwam Cure4Life tegen. Inmiddels ben ik 32 kilo kwijt!” Lees het verhaal van Jannie…

Hoe ervaren onze cliënten het Cure4Life programma?

17,3 kg

het gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten

91,4 %

het percentage cliënten die hun gezondheid zagen verbeteren

8,4

het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze cliënten krijgen

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.