Cure4Life Almere

Sandra de Groot | Schoutstraat 126, 1315 EZ Almere | 06 – 102 088 12

Cure4Life Almere

Cure4Life Almere

Mijn naam is Sandra de Groot. Ik ben een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe we onze gezondheid kunnen sturen met voeding. Ik help graag mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met het lichaam doet.

Uw algeheel welbevinden staat centraal

Bij Cure4Life Almere richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan. Ons medisch onderbouwd voedingsprogramma is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat op basis van normale, uitgebalanceerde voeding.

De praktijk is gevestigd in het medisch centrum van Streutker Huidtherapie en Oedeemtherapie.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (Hippocrates)

Sandra de Groot (Cure4Life Almere)

Gezond afvallen in Almere

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Kom dan langs voor een informatief consult bij het Cure4Life Almere.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u een deel van de kosten vergoed krijgen.

Nogmaals: u bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult. Graag tot ziens in Almere.

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 102 088 12

E-mail:
sdgroot@cure4life.nl

Cure4Life Almere
Schoutstraat 126
1315 EZ Almere

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.