Cure4Life Almelo

Gerrita Rijnders | Blokdijk 4, 7467 PG Notter | 06 – 247 110 35

Cure4Life Almelo

Cure4Life Almelo

Gerrita Rijnders van Cure4Life Almelo: “In mijn praktijk help ik mensen de oorzaak te vinden van hun vaak al jarenlange chronische klachten. Vaak komt dit door een disbalans in uw lichaam. Dankzij een aangepast voedingspatroon – met eventueel aanvullende suppletie –  bereiken we vaak prachtige resultaten.

In mijn praktijk kom ik veelal cliënten tegen die graag af willen vallen, maar bij wie het niet lukt. De oorzaak is meestal een hormonale disbalans. Deze cliënten hebben vaak al een jarenlange geschiedenis van afvallen en weer aankomen achter de rug en vaak ook het ene na het andere dieet geprobeerd. In eerste instantie mét resultaat, maar na verloop van tijd lijken die kilo’s er weer dubbel en dwars aan te zitten. Dit is natuurlijk niet bevorderend voor je motivatie en voor je zelfbeeld.

Als Cure4Life consulente ben ik zeer enthousiast over de gedegen aanpak die het adviesteam van Cure4life toepast. Cure4Life biedt niet een tijdelijke oplossing. Wij proberen juist een verandering in uw leefstijl teweeg te brengen, waardoor u blijvend op uw streefgewicht kunt blijven. Hoe mooi is dat?

Als gezondheidscoach draag ik heel graag mijn steentje bij om u eindelijk op een blijvend streefgewicht te laten komen. Samen staan we sterk!”

Gezond afvallen bij Cure4Life Almelo
Gerrita Rijnders - Cure4Life Almelo

"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!"

Gerrita Rijnders (Cure4Life Almelo)

Gezond afvallen dankzij Cure4Life Almelo

Cure4life pakt de oorzaken van overgewicht aan, met blijvend resultaat. Met het medisch onderbouwde voedingsprogramma, afgestemd op uw situatie, gaan we aan de slag om uw doel te bereiken!

Gerrita: “Ik ben actief in de regio Almelo-Wierden-Rijssen. Mijn praktijk bevind zich in het landelijke Notter, gemeente Wierden. Bij mijn praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meld u aan voor een gratis consult als u genoeg heeft van de overtollige kilo’s en/of gezondheidsklachten, ik help u graag verder.

Graag tot ziens bij Cure4Life Almelo!”

Neem contact op!

Telefoonnummer:
06 – 247 110 35

E-mail:
grijnders@cure4life.nl

Cure4Life Almelo
Blokdijk 4
7467 PG Notter

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor...

© 2018 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.