Cure4Life Alkmaar

Henriëtte Hummel | Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar | 06 – 235 795 55

Cure4Life Alkmaar

Cure4Life Alkmaar

Mijn naam is Henriëtte Hummel en als zelfstandig gewichtsconsulent en therapeut natuurvoeding help ik mensen om gezond en verantwoord af te vallen. Het is mijn passie om samen ervoor te zorgen dat het streefgewicht bereikt wordt. En dat u uw gezonde lichaam terugkrijgt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Cure4Life? Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen. Dankzij Cure4Life hebben veel mensen blijvend afgerekend met hun overgewicht, een vermindering van gezondheidsklachten ervaren en een gezonde leefstijl ontwikkelt!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging. Hierdoor is het mogelijk om Cure4Life aan te bieden middels vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op.

Henriette Hummel - Cure4Life Alkmaar

Henriëtte Hummel
Cure4Life Alkmaar

Gewichtsconsulent
Orthomoleculair adviseur
Therapeut natuurvoeding

“Onze aanpak is uniek en gericht op het aanpakken van de oorzaken van overgewicht, niet de symptomen.”

Henriëtte Hummel (Cure4Life Alkmaar)

Gezond afvallen in Alkmaar

Wilt u gezond afvallen en een gezond gewicht bereiken? Vraag dan eens een vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek aan bij het Cure4Life Alkmaar.

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek neemt Henriëtte uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in uw situatie besproken. Ook krijgt u uitleg over de werking van het Cure4Life programma en wat dit voor u betekent. Geheel vrijblijvend!

Neem contact op

Telefoonnummer:
06 – 235 795 55

E-mail:
hhummel@cure4life.nl

Cure4Life Alkmaar
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kijk, zij gingen u voor…

Meer weten over Cure4Life? Meld u nu aan voor een gratis consult!

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.