Cure4Life Aartselaar

Sandra Celis | Peter Benoitlaan 53, 2630 Aartselaar | 0486 – 24 99 11

Cure4Life Aartselaar

Cure4Life Aartselaar

Sandra Celis van Cure4Life Aartselaar: “Als verpleegkundige en gezondheidsconsulente werk ik al 16 jaar in de gezondheidszorg. Ik merk dat er veel te weinig aandacht wordt besteed aan preventie en daar wil ik met Cure4Life verandering in brengen. Ik wil mensen in Aartselaar en omstreken helpen, zodat ze op een verantwoorde manier gezond afvallen .”

Wilt u gezond afvallen? Dan is Cure4Life dé manier. Cure4Life is namelijk een oplossing op maat. Geen dieetpillen of shakes, maar gezond afvallen dankzij normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Cure4Life is dan ook geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. We tellen geen calorieën en u hoeft uzelf niet uit te hongeren!

Bij Cure4Life kijken we niet naar de symptomen, maar naar de oorzaken van overgewicht. Ieder persoon is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Daarom krijgt u een op maat geschreven programma, zodat we de oorzaken van uw overgewicht kunnen aanpakken.

Gezond afvallen bij Sandra Celis (Cure4Life Aartselaar)
Sandra Celis - Cure4Life Aartselaar

"Samen pakken we jou valkuilen aan leid ik jou naar een gezonde nieuwe levensstijl!"

Sandra Celis (Cure4Life Aartselaar)

Gezond afvallen bij Cure4Life Aartselaar

Sandra: “Ik hecht veel belang aan gezonde voeding voor mezelf en mijn gezin, zodat we gezond, vitaal en vol energie door het leven kunnen! Gezondheid is de sleutel tot geluk!”

Heeft u interesse in het programma van Cure4Life en bent u woonachtig in de regio Aartselaar? Meld u dan aan voor een vrijblijvend informatief consult bij Cure4Life Aartselaar.

Tijdens dit consult neemt Sandra uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Ook krijgt u meer informatie over wat Cure4Life is en waar het voor staat. Dit consult is gratis en geheel vrijblijvend.

Cure4Life Aartselaar is gevestigd aan de Peter Benoitlaan 53 in Aartselaar. U bent van harte welkom.

Neem contact op

Telefoonnummer:
0486 – 24 99 11

E-mail:
scelis@cure4life.be

Cure4Life Aartselaar
Peter Benoitlaan 53
2630 Aartselaar

Afvallen? Gratis consult!

Kijk, zij gingen u voor…

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.