Cure4Life blog

Tags: depressiefgezond snel afvallenlevensstijlresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 23 september 2016 om 8:13
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:32

Ik kan nu van mezelf zeggen: “Ik mag er zijn!”

“Ik ben Shirley, en ik ben 32 kilo afgevallen met het Cure4Life programma. Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”

Gezondheid: de basis van geluk!

“Voordat ik aan het Cure4Life programma begon zag mijn leven er somberder uit. Ik zat niet lekker in mijn vel. Het raakt me het meeste als ik zie hoe ongelukkig ik eigenlijk was, terwijl ik dat helemaal niet hoefde te zijn. Ik werd geaccepteerd door mijn omgeving, maar ik accepteerde mezelf niet.”

Op korte termijn gezond afvallen!

Niet alleen Shirley is meer dan tevreden met het resultaat. Ook haar moeder is enorm trots! “Het was heel emotioneel voor mij om te zien dat Shirley op zo’n korte termijn zoveel kon afvallen. Ze was depressief, en niet meer de Shirley die ik kende van vroeger. Vaak deed ze alsof ze vrolijk was, terwijl ze diep van binnen niet gelukkig was. Ze is niet alleen 32 kilo afgevallen, ze is ook veel gezonder. Shirley straalt weer en daar ben ik supertrots op!”

“Ik werd geaccepteerd door mijn omgeving, maar ik accepteerde mezelf niet.”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life