Cure4Life blog

Tags: depressiefgezond snel afvallenlevensstijlresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 23 september 2016 om 8:13
Bewerkt op: 14 september 2017 om 11:32

Ik kan nu van mezelf zeggen: “Ik mag er zijn!”

“Ik ben Shirley, en ik ben 32 kilo afgevallen met het Cure4Life programma. Voordat ik begon met het programma voelde ik me niet prettig in mijn eigen lichaam. En dat is nu verleden tijd! Ik ben enorm trots op het resultaat!”

Gezondheid: de basis van geluk!

“Voordat ik aan het Cure4Life programma begon zag mijn leven er somberder uit. Ik zat niet lekker in mijn vel. Het raakt me het meeste als ik zie hoe ongelukkig ik eigenlijk was, terwijl ik dat helemaal niet hoefde te zijn. Ik werd geaccepteerd door mijn omgeving, maar ik accepteerde mezelf niet.”

Op korte termijn gezond afvallen!

Niet alleen Shirley is meer dan tevreden met het resultaat. Ook haar moeder is enorm trots! “Het was heel emotioneel voor mij om te zien dat Shirley op zo’n korte termijn zoveel kon afvallen. Ze was depressief, en niet meer de Shirley die ik kende van vroeger. Vaak deed ze alsof ze vrolijk was, terwijl ze diep van binnen niet gelukkig was. Ze is niet alleen 32 kilo afgevallen, ze is ook veel gezonder. Shirley straalt weer en daar ben ik supertrots op!”

“Ik werd geaccepteerd door mijn omgeving, maar ik accepteerde mezelf niet.”

Cure4Life Zuid-Limburg

Shirley volgde het Cure4Life programma bij Ivo Houben, eigenaar van Cure4Life Center Zuid-Limburg. Shirley: “Ivo is een fantastische coach! Hij staat altijd voor me klaar en leefde met me mee! Cure4Life is een aanrader voor iedereen die zijn leven weer in balans wil krijgen. Het is echt een oplossing voor het leven! Ik kan nu van mezelf zeggen: ‘Ik mag er best zijn. Door Cure4Life ben ik de persoon geworden die ik al had moeten zijn!”

Wilt u meer informatie?

Herkent u zich in de klachten van Shirley Borremans? Wilt u ook gezond snel afvallen? Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen pillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke coaching kunt ook u uw streefgewicht bereiken. Tijdens een gratis eerste en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over Cure4Life.

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  "Door mijn overgewicht voelde ik mij niet prettig in mijn eigen lichaam"

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.