Cure4Life blog

Een direct en waardevol resultaat van afvallen.
Tags: Hubert Goethalsmedicatievermindering fysieke klachten
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 17 april 2015 om 13:00
Bewerkt op: 19 september 2016 om 6:49

Een direct en waardevol resultaat van afvallen!

“Mijn naam is Hubert Goethals en ik ben 60 jaar oud. Dankzij het medische voedingsprogramma van Cure4Life ben ik in 4,5 maand tijd 30 kilo afgevallen. Een waardevol resultaat van afvallen, ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Jarenlang werd ik elke dag geconfronteerd met mijn overgewicht. Ik kreeg steeds meer fysieke klachten, maakte me zorgen om mijn bloedsuiker en gebruikte steeds meer medicijnen. Toen ik ontdekte dat mijn lichamelijke klachten het gevolg waren van overgewicht, wist ik dat er iets moest gebeuren. Toen ben ik gestart met het programma van Cure4Life.”

Stimulans om door te gaan!

Resultaat van afvallen: “Vanaf het moment dat ik met het Cure4Life-programma begon, ging ik me elke dag een stukje beter voelen. Ik kreeg meer en meer energie en vooral in het begin vlogen de kilo’s eraf. Toen ik na de eerste week op de weegschaal ging staan wist ik niet wat ik zag: ik was in 7 dagen tijd 4 kilo afgevallen! Dat was spectaculair en dat alleen is al een stimulans om er mee door te gaan. Je ervaart direct resultaat van afvallen.”

“Er is niemand die overgewicht heeft en dat niet weet. Maar er is wel een verschil tussen iets weten en er iets aan doen.”

Geweldig resultaat van afvallen via Cure4Life

“Inmiddels ben ik na 9 maanden nog steeds keurig op gewicht, mijn fysieke klachten zijn sterk verminderd en mijn medicatie heb ik grotendeels kunnen afbouwen. Dat is wat ik echt mooi vind aan dit voedingsprogramma. Het helpt je niet alleen gewicht te verliezen, maar het zorgt er ook voor dat je algehele gezondheid sterk verbetert. Een geweldig resultaat van afvallen met behulp van het Cure4Life-programma!”

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.