Cure4Life blog

Resultaat van afvallen: fysiek sterk met een gezond gewicht!
Tags: afvallenAnnemarie KoenraadEdeeindelijk weer hardlopen dankzij afvallenHardlopen
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 17 november 2015 om 19:30
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:44

Resultaat van afvallen: fysiek sterk met een gezond gewicht!

Ton (58) uit Ede is ambulancebroeder en heeft een leven lang gejojood met zijn gewicht. “Vroeger hield ik enorm van sporten. Vooral hardlopen vond ik heerlijk om mijn hoofd mee leeg te maken. Als ambulancebroeder heb ik een drukke baan. Op een bepaald moment kreeg ik een knieblessure en had ik fysiek geen energie meer om lekker te gaan hardlopen. Met alle gevolgen van dien!

“Annemarie Koenraad van Cure4Life heeft mij perfect geholpen”

“Ik woog 102,5 kilo en ik had flink last van mijn overgewicht. Afvallen lukte mij eigenlijk nooit. Mijn bloeddruk was hoog en mijn suiker was ‘twijfelachtig’. Hardlopen ging niet meer. Mijn conditie verslechterde, bovenaan de trap stond ik al uit te hijgen.” Afgelopen oud en nieuw had Ton uit Ede een nachtdienst op de ambulancepost. Vlak voor de jaarwisseling maakte hij samen met een collega een foto voor zijn familie. Daar viel hem één ding op: zijn buikvet hing enorm over zijn broek. Er moest iets gebeuren. De knop ging om!

Ton
De foto die Ton liet maken tijdens de jaarwisseling.

“Ik ging op internet zoeken naar een geschikte oplossing voor mijn probleem. Belangrijk vond ik dat het een duurzame oplossing was. Afvallen zonder chemische shakes of pillen. Gewoon gezonder eten en gestimuleerd worden door een persoonlijke coach. Uiteindelijk kwam ik bij Annemarie Koenraad terecht. Ze heeft mij perfect geholpen!”

Op een gezonde manier lekker koken

Een mooi resultaat van afvallen door middel van gezonde, uitgebalanceerde voeding en dagelijkse beweging. Ton viel namelijk in vier maanden tijd, 22 kilo af. De sleutel tot succes is het persoonlijk voedingsprogramma van Cure4Life. Het persoonlijk voedingsprogramma is opgesteld door het medisch team op basis van een uitgebreide vragenlijst en bloed-, urine- en mondslijmonderzoek.

“Cure4Life was voor mij een leerproces wat mijn leven heeft veranderd.”

Ton kon op een gezonde manier lekker koken. “De kilo’s vlogen eraf. Doordat het zo positief voelde, had ik er veel plezier in. En dit is mede dankzij de begeleiding van Annemarie.” Ton kan eindelijk weer hardlopen en dat vindt hij heerlijk. “Ik kan weer lekker het bos in om te sporten!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.