Cure4Life blog

Inge Leusink is 30 kilo afgevallen dankzij Cure4Life
Tags: Gezond afvallenlichamelijke klachtenPersoonlijke begeleiding
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 6 december 2017 om 15:43
Bewerkt op: 17 april 2018 om 8:49

“De persoonlijke begeleiding heeft mij veel goed gedaan!”

“Ik ben Inge Leusink, ik ben 55 jaar en dankzij Cure4Life ben ik 30 kilo afgevallen. Ik zat tegen het obesitas aan, had weinig energie en ik had ook veel last van lichamelijke kwalen. Dat is gelukkig heel anders nu!”

Persoonlijke begeleiding van Annelies Vos

Inge werd gedurende het traject gecoacht door Annelies Vos van Cure4Life Center Ederveen.

Inge: “De begeleiding heeft mij veel goed gedaan. Aanmoedigingen als ‘Joh, ga zo door!’ hebben mij echt een steuntje in de rug gegeven.”

“Trots op wie ik ben”

“Als mensen tegen mij zeggen dat ik zo mooi ben afgeslankt, dan doet mij dat ontzettend goed en ben ik weer trots op wie ik ben. Ook mijn kinderen vinden het geweldig en als ze dat tegen je zeggen, dan doet je dat wel wat..

Ik ben superblij met het behaalde resultaat. Nu kan ik aan iedereen laten zien hoe slank ik ben geworden. Dat vind ik gewoon geweldig en daar ben ik ook super trots op!”

Wilt u meer informatie?

Herkent u zich in het verhaal van Inge? Wilt u ook gezond afvallen onder professionele begeleiding? Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen dieetpillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke begeleiding kunt ook u uw streefgewicht bereiken.

Tijdens een gratis eerste en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over Cure4Life.

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  De rol van ouders bij jeugdobesitas.

© 2019 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.