Cure4Life blog

Tags: Afvallen in AlmereAnnelies VosCure4Life center almereGezond afvallengezondheidGezondheidsklachten beperkenovergewicht aanpakkenSuccesverhaalverantwoord afvallen
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 4 mei 2016 om 13:34
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:39

Patricia: “Ik ben sterker geworden”

Patricia uit Almere viel 26 kilo af dankzij het Cure4Life programma en de persoonlijke begeleiding van Annelies Vos. Patricia houdt van het bourgondische leven en heeft ontdekt dat je ook een bourgondiër kan zijn met een ‘dun lijf’.

“Mijn gezondheid is het allerbelangrijkste”

De belangrijkste reden voor Patricia om het Cure4Life programma te gaan volgen, was haar gezondheid. Patricia: “ik werd boven de 90 kilo en toen werd het 95. En toen kreeg ik het echt benauwd, want 100 kilo wil ik écht niet worden. Toen was het wel door gedrongen dat ik hier echt iets mee moest gaan doen als ik nog een beetje een leuk leven wil hebben. Ik werd gewezen op Cure4Life.”

Overgewicht beperkt!

Patricia heeft ook andere gezondheidsproblemen waarbij haar overgewicht haar extra beperkte. Patricia: “Sinds 2006 heb ik last van etalagebenen en daardoor moet ik elke dag minstens een half uur wandelen om te kunnen blijven lopen. Een half jaar geleden was dat echt een opdracht. En nu is het geen opdracht meer, het gaat gewoon natuurlijk. Ik kan er weer van genieten. Ik kan hier onder de bloesem wandelen. Dankzij dit programma kan ik weer veel beter lopen.”

Vele vrouwen geven aan dat overgewicht je kledingkeuze sterk bepaalt. Je kan vaak geen kleding meer aan die je graag zou willen dragen. Zo ook Patricia:”Vroeger kon ik nooit in designerkleren lopen, omdat die altijd alleen in veel te kleine maatjes te verkrijgen waren. Dus stond ik er alleen maar verlekkerd naar te kijken. En nu kan ik er één kopen en dat heb ik ook gedaan.”

“Ik ben sterker geworden”

“Het is wel grappig om iedereens reactie te horen. ‘Ik zie het wel‘, zeggen ze dan. ‘En nu nog vasthouden‘. Maar dat gaat echt lukken! Daar ben ik zo van overtuigd. Ik ben sterker geworden.”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.