Cure4Life blog

Mijn leven is alleen maar beter geworden dankzij Cure4Life
Tags: afvallenAfvallen in BredaAfvallen op leeftijdAfvallen voor ouderenCarola van WijkGerritgezond levenGezond oud wordengezondheid verbeterenlevensstijlresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 15 maart 2017 om 12:30
Bewerkt op: 9 april 2019 om 17:09

“Mijn leven is beter geworden dankzij Cure4Life”

Gerrit is 82 jaar en viel ruim 21 kilo af dankzij Cure4Life. Gerrit besloot uit zichzelf om af te vallen. Hij vond dat het zo niet langer kon, hij vond zichzelf veel te dik en had veel klachten. Er moest wat gebeuren! Gerrit startte met het Cure4Life programma en met goed resultaat. Gerrit: “Je zou zeggen op zo’n leeftijd wordt het alleen maar minder, maar voor mij is mijn leven alleen maar beter geworden dankzij het programma van Cure4Life.”

“Iedereen zegt dat het een prestatie is op mijn leeftijd”

“Voordat ik met het Cure4Life programma begon zijn er twee foto’s gemaakt. Ik ben van bijna 100 kilo naar in de 70 kilo gegaan. Iedereen zegt dat het een prestatie is om op mijn leeftijd dat nog te kunnen voorbrengen. Als ik Cure4Life een cijfer moet geven dan zou ik het toch een 8 geven, want ik vind het een geweldig programma!”

“Ik zou Cure4Life een 8 geven, want ik vind het een geweldig programma!”

“Zo kon het niet langer, er moest iets gebeuren”

“Ik ben Gerrit, ik ben 82 jaar en 21 kilo afgevallen. Toen ik ermee begon, vond ik mezelf te zwaar. Als ik in de spiegel keek dan dacht ik: dat kan zo niet langer, er moet iets gebeuren.” Gerrit hoefde het gelukkig niet alleen te doen. Hij werd enorm gesteund door zijn vrouw Jo en hij werd persoonlijk begeleid door Cure4Life consulente Carola van Wijk. Jo: “Het was een idee van zichzelf,  ik wist er helemaal niets van. Ik vond het zelf ook wel fijn, want ik wilde ook wel van die dikke man af.” Gerrit: Kijk maar naar die foto, het is niet om aan te zien eigenlijk.” Jo: “Ik ben heel blij dat hij met Cure4Life begonnen is. Hij kan beter lopen, hij kan beter ademen. Wij gaan hier echt mee verder.”

Mijn leven is alleen maar beter geworden dankzij Cure4Life

Gezond oud worden!

Gerrit: “Ik had nog nooit van Cure4Life gehoord. Op internet ben ik het tegen gekomen en toen ben ik in contact gekomen met Carola.” Carola: “Gerrit kwam binnen als iemand met heel veel klachten; hoge bloeddruk, hoge cholesterol en hij had glucosewaarden die veel te hoog waren. Ik zie nu Gerrit dat hij floreert, hij is blij, hij is gelukkig.” Gerrit: “De reacties die ik krijg zijn allemaal positief. Dan krijg ik een trots gevoel en dat stimuleert.” Carola: “Hij is echt elke maand kilo’s afgevallen, hij is echt een voorbeeld voor heel Cure4Life. Ik ben heel trots op hem en dit komt mede ook door zijn vrouw Jo! Je moet het samen kunnen doen. Als je gezin of je familie erachter staat, dan kun je resultaat bereiken.”

Lees ook:  "Ik heb veel meer energie, ik doe weer mee!"

“Mijn leven is alleen maar beter geworden”

Gerrit: “De mensen zeggen dan ook wie gaat er nog beginnen op zo’n leeftijd, maar juist de laatste jaren die ik dan nog heb, wil ik toch gezond en goed kunnen leven en misschien verlengt het mijn leven.” Jo: “Als ik naar de toekomst kijk dan hoop ik nog velen jaren zo door te gaan.” Gerrit: “Je zou zeggen op zo’n leeftijd wordt het alleen maar minder, maar voor mij is het alleen maar beter geworden dankzij het programma van Cure4Life!”

Wilt u meer informatie?

Gerrit is begeleid door Carola van Wijk, Cure4Life consulente in Roosendaal en Breda. Herkent u zich in de klachten van Gerrit? Wilt u ook gezond afvallen en gezond oud worden? Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen pillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke coaching kunt ook u uw streefgewicht bereiken. Vul uw gegevens in en maak een afspraak voor een gratis eerste en vrijblijvend consult bij Cure4Life in uw regio.

 

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.