Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags:
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 15 januari 2019 om 11:36
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:17

“Mijn hormonen zijn in balans en dat is dé gezonde basis!”

Ondanks gezond eten en 5 keer per week intensief te sporten kwam ik elke maand een kilo bij. Ik sliep slecht, mijn darmen werkten niet goed en ik voelde me vaak moe. Ik had alles al geprobeerd, sportvasten, darmspoelingen, intermittent fasting en alles werkte hoewel tijdelijk.

Ik viel wel af maar kwam alles in heel korte tijd weer aan. Een vriendin van mij vertelde over Cure4Life en het hele principe klonk zo logisch en overtuigend waardoor ik meteen een afspraak plande.

Het eerste consult was gratis en zeer informatief. Ivo legde alle ins en outs van het proces zo duidelijk uit wat mij meteen deed besluiten om te starten. Best decision ever!

“Best decision ever!”

Ontgiften door lekker te eten, starten met opnieuw lekker en gezond leren eten door een programma dat op maat gemaakt was voor mij resulteerde in 8 kg afvallen (wat ook mijn gewenste doel was).

Het is geen dieet, het is een andere manier van eten. Heerlijke combinaties, geen hongergevoel, mijn huid verbeterde, mijn darmen werkten optimaal, ik sliep gaandeweg beter. Hierdoor kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug, had ik weer plezier en verbeterde mijn sociale leven. Mijn hormonen zijn in balans en dat is dé gezonde basis.

Ik wens voor iedereen die zich in mijn verhaal herkent om jezelf dit inspirerende avontuur aan te gaan. Wie wil zich nou niet slanker, mooier, gezonder en fitter voelen?

– Nalan


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.