Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags:
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 15 januari 2019 om 11:36
Bewerkt op: 3 april 2019 om 11:56

“Mijn hormonen zijn in balans en dat is dé gezonde basis!”

Ondanks gezond eten en 5 keer per week intensief te sporten kwam ik elke maand een kilo bij. Ik sliep slecht, mijn darmen werkten niet goed en ik voelde me vaak moe. Ik had alles al geprobeerd, sportvasten, darmspoelingen, intermittent fasting en alles werkte hoewel tijdelijk.

Ik viel wel af maar kwam alles in heel korte tijd weer aan. Een vriendin van mij vertelde over Cure4Life en het hele principe klonk zo logisch en overtuigend waardoor ik meteen een afspraak plande.

Het eerste consult was gratis en zeer informatief. Ivo legde alle ins en outs van het proces zo duidelijk uit wat mij meteen deed besluiten om te starten. Best decision ever!

“Best decision ever!”

Ontgiften door lekker te eten, starten met opnieuw lekker en gezond leren eten door een programma dat op maat gemaakt was voor mij resulteerde in 8 kg afvallen (wat ook mijn gewenste doel was).

Het is geen dieet, het is een andere manier van eten. Heerlijke combinaties, geen hongergevoel, mijn huid verbeterde, mijn darmen werkten optimaal, ik sliep gaandeweg beter. Hierdoor kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug, had ik weer plezier en verbeterde mijn sociale leven. Mijn hormonen zijn in balans en dat is dé gezonde basis.

Ik wens voor iedereen die zich in mijn verhaal herkent om jezelf dit inspirerende avontuur aan te gaan. Wie wil zich nou niet slanker, mooier, gezonder en fitter voelen?

– Nalan

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Nalan werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulent Ivo Houben van Cure4Life Maastricht. Wil jij ook graag samen met Ivo jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Maastricht? Klik dan hier voor meer informatie…

Lees ook:  "De weegschaal gaf een aantal kilo's aan die ik op dat moment niet kon geloven."

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.