Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags:
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 26 januari 2022 om 10:42
Bewerkt op: 27 januari 2022 om 11:37

“Lekker eten en ik zijn nog steeds dikke maatjes, maar wel met wat maatjes minder.”

Elwin en zijn weegschaal waren niet de beste vrienden, maar lekker eten en Elwin? Wel dikke maatjes! Maar toch kwam er een moment waarop Elwin het genoeg vond en besloot contact te zoeken met Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer en Haarlem. Samen gingen zij aan de slag en inmiddels heeft Elwin een nieuwe, gezonde leefstijl helemaal eigen gemaakt. Elwin schreef een brief over zijn ervaringen met Cure4Life en deze delen wij graag met je.

“Een kennis van mij was 19 kilo afgevallen met Cure4Life en had dit met trots gepost op Facebook. Het was de eerste keer dat ik van Cure4Life gehoord had, maar het bleef meteen plakken. De weegschaal en ik waren niet de beste vrienden, maar lekker eten en ik? Dikke maatjes. De broeken moesten steeds groter, shirts zaten ongemakkelijker, strakker, maar ik was nu eenmaal een zoetekauw. En hee, van horeca naar zorg betekende voor mij ook minder beweging, dus het was logisch.

Pas toen ik rug- en heupklachten had en de fysiotherapeut zei dat gewicht een rol hierin kon spelen (maar dit niet zo hoefde te zijn!) dacht ik, dit is hét moment om contact op te zoeken met Cure4Life. Het eerste gesprek met de consulent was prettig. Alexia is een energieke consulent die voor de volle 110% ervoor gaat als jij die bereidheid ook hebt. Zij weet zich goed af te stemmen op haar cliënten.

Na ongeveer 5 maanden was ik 25 kilo lichter. Het zat hem voor mij vooral in de keuzes die ik qua voeding maakte. Waar ik voorheen veel kant en klare producten at, veel tussendoortjes en snel weer leeg was, vond ik het veel leuker om de producten (waar mogelijk) zelf te maken en (waar nodig) volledig te schrappen.

En nu? Ik eet heus nog weleens rijst, aardappelen, pasta en reken er maar op dat ik geen nee zeg tegen een huisgemaakte appeltaart. Maar ik eet ook veel meer groenten dan voorheen, varieer tussen vlees, vis en vegetarisch en ik zorg ook dat ik daadwerkelijk aan twee stuks fruit per dag kom. Ergens is het gek dat ik weer hetzelfde gewicht heb als bijna 8 jaar geleden. Lekker eten en ik zijn nog steeds dikke maatjes, maar wel met wat maatjes minder.”

Elwin

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Boudewijn werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer & Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer/Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life