Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags:
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 26 januari 2022 om 10:42
Bewerkt op: 27 januari 2022 om 11:33

“Ik voel me fitter en ga blijer door het leven!”

Keesjan merkte dat hij zich niet prettige voelde in zijn lichaam en wilde hier graag wat aan doen. Hij koos ervoor om het Cure4Life te gaan volgen bij consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer en Haarlem en heeft hartstikke mooie resultaten behaald waar hij trots op mag zijn. Hieronder deelt hij graag zijn ervaringen met je.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?

“Ik ben 20 kilo afgevallen”

Waarom wilde je graag afvallen?

“Dit had te maken met uiterlijk. Ik vond mezelf niet mooi in de spiegel en tevens had ik moeite de juiste broek te kiezen uit de kast.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Het ziet er beter uit; ik pas nu elke broek willekeurig uit de kast. Voel me denk ik ook fitter. Ga blijer door het leven.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Het is wetenschappelijk onderbouwd, ze hielden rekening met mijn persoonlijke situatie (ziekte van Kahler). Ze beloven geen gouden bergen maar ’t is zoals het is. Uiteindelijk moet je het zelf doen/opbrengen.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“De momenten na de eerste resultaten/successen: kijk het werkt echt!”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Gewoon doen! Eraan beginnen. Eenmaal begonnen is ’t kwestie van afmaken. Daarin wordt je goed gestimuleerd en ondersteund door de consulent.”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 9.”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Keesjan werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer & Haarlem. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer/Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life