Cure4Life blog

Betty de Roo
Tags: bettysuccesverhalen
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 19 januari 2022 om 10:04
Bewerkt op: 25 april 2022 om 13:01

“Ik merkte direct: het gaat anders, het voelt ook anders in mijn lijf.”

Betty (59) is een positief mens, maar ze merkte dat ze verdrietig werd wanneer ze een foto van zichzelf zag, wilde gaan sporten of kleding wilde gaan kopen. Ze kwam een advertentie van Cure4Life tegen in een huis-aan-huisblad en twijfelde geen moment, ze ging direct bellen en is begonnen. Inmiddels is Betty (voorheen 110 kilo) liefst 42 kilo afgevallen. Een fantastische prestatie! Lees en bekijk hieronder haar verhaal.

Voor het maken van bovenstaand ervaringsverhaal hebben we afgesproken met Betty in haar gezellige woning. Je merkt direct de positiviteit van Betty en dat werkt aanstekelijk, maar dat was niet altijd zo verzekerd Betty ons. “Voordat ik met Cure4Life begon woog ik ongeveer 110 kilo. Dat is gewoon raar he. Dat is heel veel; 110 kilo is eigenlijk niet te snappen. Ik ben best wel positief ingesteld, maar ik vond het wel lastig als ik een foto van mezelf zag, of als ik wilde gaan sporten of wanneer ik kleding wilde gaan kopen. Daar werd ik altijd verdrietig van.”

“In het huis-aan-huisblad zag ik een advertentie van Cure4Life en dat sprak me gelijk aan. Vooral de regel bovenaan: ‘Afvallen is niet alleen een kwestie van calorieën tellen en meer bewegen.’ Ik ben eigenlijk meteen gaan bellen en begonnen.”

Uiteraard waren wij wel heel benieuwd naar hoe zij het programma en de eerste weken heeft ervaren. Enthousiast begint Betty weer te vertellen: “De eerste resultaten merkte ik eigenlijk al in de eerste week. Ik merkte direct: het gaat anders, het voelt ook anders in mijn lijf. Dus dat ging heel vlug.

Ik vond het voedingsprogramma heel fijn. Vooral voor wat betreft de tips die je kreeg, maar ook welke dingen je wel of niet mag eten. Dat je toch precies weet waar je aan toe bent, dat vond ik erg prettig.”

Wat we vaak terughoren van Cure4Life cliënten is dat gewicht verliezen heel erg fijn is, maar de vermindering van gezondheidsklachten en het afbouwen van medicatie is ook een groot voordeel. Zo ook bij Betty.

“Ik heb COPD, dat is een longbeschadiging. Ik gebruikte daarvoor best veel medicijnen. Ik liep ook heel vaak het risico op longontstekingen. Sinds ik zoveel ben afgevallen heb ik nog maar een kwart van de medicatie nodig en ik heb het lang niet meer zo benauwd.”

Betty sluit af: “Cure4Life heeft mijn leven gered!”

Dat soort uitspraken vinden wij natuurlijk altijd erg fijn om te horen, maar uiteindelijk heeft Betty het zelf fantastisch gedaan. Een resultaat om trots op te zijn en wij zijn er trots op dat we Betty hebben mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Ga zo door Betty!

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Betty werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Henriëtte Hummel van Cure4Life Alkmaar / Hoorn. Wil jij ook graag samen met Henriëtte jouw ideale gewicht bereiken en woon jij in de regio Alkmaar of Hoorn? Klik dan hier voor meer informatie…

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life