Cure4Life blog

Tags: afvallen met cure4lifeervaring met cure4lifeervaringsverhaalGezond afvallenNelly noomenSuccesverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 11 juni 2018 om 17:19
Bewerkt op: 16 oktober 2018 om 10:12

“Ik heb meer energie, ik voel mij fitter en heb geen suiker meer!”

We hebben laatst weer een mooi succesverhaal gehoord. Dit keer van Nelly Moonen. Het blijft fantastisch om de positieve ervaringen van onze cliënten te horen. Echt, dat is voor ons het allerbelangrijkste. Daar doen we het voor. Wij zijn mega trots op al onze cliënten. En nu in het bijzonder Nelly. Ze is in totaal 26 kilo afgevallen. Nelly, heel knap gedaan!

Benieuwd hoe Nelly het Cure4Life programma heeft ervaren? Lees hieronder haar antwoorden op de vragen die wij haar hebben voorgelegd.

Naam: Nelly Moonen
Aantal kilo’s afgevallen: 26 kilo

Waarom wilde je graag afvallen?
“De grootste reden: mijn suikerziekte. Maar ik vond het ook erg rot dat ik steeds zwaarder werd.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Ik heb meer energie, ik voel mij fitter en heb geen suiker meer. Echt heel fijn!”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Cure4Life sprak mij aan door het persoonlijke advies dat je krijgt over wat je kan eten en in welke hoeveelheden. Aan alle adviezen heb ik echt veel aan gehad. En ook de persoonlijke begeleiding van mijn consulente Dimphy heeft mij echt geholpen.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?
“Dit verwacht je misschien niet, maar wat ik echt nooit meer vergeet is dat ik ineens veel meer water moest drinken. Dat was eerst wel wennen.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Ga het doen! En sta zelf voor 100% achter je plan om je leefstijl te veranderen en af te vallen. Je kan het beste starten met een goede motivatie.”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Nelly is tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Dimphy Hermans van Cure4Life Nederweert. Wil jij ook graag samen met Dimphy jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de buurt van Nederweert? Klik dan hier voor meer informatie…

Lees ook:  "Ik ben sinds lange tijd weer heel trots op mezelf!"

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.