Cure4Life blog

"Ik heb het programma afgerond en blijf slank."
Tags: Carine Engelsimpactlekker etenvermoeid
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 9 april 2015 om 7:26
Bewerkt op: 19 september 2016 om 6:52

“Ik heb het programma afgerond en blijf slank!”

“Mijn naam is Carine Engels, ik ben 42 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Overgewicht is iets waar ik mijn leven lang last van heb gehad. Ik kookte graag, hield van veel en lekker eten en ik snoepte veel te veel. Ik leefde een beetje als een Bourgondiër. Dat zorgde ervoor dat overgewicht een serieuze impact kreeg in mijn leven. Ik kreeg last van fysieke klachten, voelde me ongezond, was altijd vermoeid en voelde me elke dag slechter en slechter. Op dat moment dacht ik: “dit kan zo niet langer, er moet nu iets gebeuren.”

Voeding geeft energie, geen extra kilo’s

Gelukkig kwam ik precies op dat moment in aanraking met het voedingsprogramma van Cure4Life. Vanaf dat moment is mijn leven op een geweldige manier veranderd. De kilo’s vlogen eraf, ik kreeg steeds meer energie en voelde me sterk en gezond. In 5 maanden tijd ben ik 22 kilo afgevallen. Wat ik heel prettig vond, is dat ik gedurende het programma geen hongergevoel heb ervaren. Het programma is gebaseerd op normale, gezonde voeding, die gewoon in de supermarkt te koop is. De gerechten waren afwisselend en lekker. Inmiddels heb ik het programma al twee jaar afgerond en ik ben nog steeds keurig op gewicht. Ik voel me fit, slank, gezond en ik blaak van energie. Een fantastisch gevoel!”

“Wat me helemaal een goed gevoel gaf, is dat mijn huisarts heel positief reageerde op het voedingsprogramma!”

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  "Ik heb geen last gehad van een hongergevoel."

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.