Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags:
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 26 januari 2022 om 10:41
Bewerkt op: 27 januari 2022 om 11:31

“Ik denk dat het meer dan 25 jaar geleden was dat ik dit gewicht had!”

De afgelopen jaren kwamen de kilo’s er langzaamaan steeds een beetje meer bij merkte Maartje. Op een gegeven moment kwam ze in contact met een diëtist, maar dit bleek voor haar niet te helpen. Later kwam ze bij Cure4Life en wist ze haar streefgewicht wel te behalen. En daarnaast merkte ze ook nog eens de vele gezondheidsvoordelen van een gezonde leefstijl. Wij zijn erg benieuwd naar haar ervaringen en hebben haar een aantal vragen voorgelegd.

Hoeveel kilo ben je afgevallen?

“Ik ben 27 kilo afgevallen.”

Waarom wilde je graag afvallen?

“Nadat in de loop der jaren de kilo’s er langzaam aan waren gekomen, was ik op een punt beland dat er echt iets moest gebeuren. Ik had rugklachten, geen energie en zelfs afvallen lukte niet.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik kan me makkelijker bewegen, heb veel meer energie. Ook mijn rugklachten zijn voor een groot deel opgelost.”

“Het allerleukste is om te gaan winkelen nu. Niet meer in winkels met grote maten, maar alle winkels zijn een optie.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Ik was al eens bij een diëtiste geweest, maar haar aanpak paste niet bij mij. Ze wilde erg veel met light-producten werken. Wat mij aansprak bij Cure4Life was de nadruk op ‘gewone’ gezonde voeding. Geen pakjes en zakjes. Dit sluit aan bij hoe ik zelf ook over voeding dacht en denk.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“Toen de eerste 10 kilo eraf waren en dat het me eigenlijk best makkelijk af was gegaan. Toen dacht ik: dit kan ik volhouden en zo kan ik mijn streefgewicht gaan halen. En dat had ik behoorlijk ambitieus gesteld. Ik denk dat het meer dan 25 jaar geleden was, dat ik dit gewicht had.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Cure4Life werkt echt! Ik had ook al van alles geprobeerd. Maar door de geweldige ondersteuning van Cindy van Cure4Life Den Bosch heb ik het deze keer ook weten vol te houden en ben ik gekomen waar ik wilde zijn. Ik straal weer en heb nu een gezonde relatie met eten. En ik weet dat ik altijd weer terug kan vallen op het programma als er bijvoorbeeld in de vakantie wat kilootjes bij zijn gekomen.”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 9!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life