Cure4Life blog

Ervaringsverhaal Esther
Tags: afvallen met cure4lifeervaring met cure4lifeervaringsverhaalEsther PostGezond afvallenSuccesverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 2 mei 2018 om 14:22
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:21

“Ik ben ongelofelijk trots op mezelf!”

Hoe wordt het Cure4Life programma door onze cliënten ervaren? Daar zijn wij ontzettend benieuwd naar. En daarom is het zo fijn dat onze cliënten dit aan ons vertellen. De verhalen die wij horen zijn vaak mooi en ontroerend. Soms ook grappig. En eigenlijk altijd heel herkenbaar.

Deze verhalen willen wij ook met jullie delen. Vandaag geven wij het woord aan Esther Post. Wij hebben haar een aantal vragen voorgelegd en die heeft ze voor ons beantwoord. Lees hier hoe Esther het Cure4Life programma heeft ervaren…

Naam: Esther Post
Aantal kilo’s afgevallen: 30 kilo

Waarom wilde je graag afvallen?
“Vanwege mijn gezondheid. Ik heb diverse lichamelijke klachten en ziektes, wat mij enorm veel beperkingen oplegde. Daar wilde ik graag wat aan doen.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Ik kan veel meer doen zonder dat ik uitgeput ben en heb dagelijks veel minder pijn. Bij mijn laatste bezoek aan de reumatoloog was die zeer tevreden, mijn bloedwaarden waren zo goed, dat ik niet meer terug hoef te komen. Voor mijn gezondheid, daar heb ik het voor gedaan. Ik ben ongelofelijk trots op mezelf.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Ik las over Cure4Life op Facebook en ben mij er in gaan verdiepen. Ik had echt het idee dat dit het was voor mij,  ik heb al zoveel geprobeerd. Ik vond het eerst wel veel geld, maar als je het uitspreid over een jaar valt het wel mee. Echt, Ik ben ongelofelijk blij dat ik het gedaan heb.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?
“Dat ik weer in een gewone kledingwinkel mijn kleren kan kopen en niet meer afhankelijk ben van grote maten winkels.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Ga ervoor! Je moet er wel wat voor doen, maar deze methode werkt echt”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Esther is tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Edith van Bijleveld van Cure4Life Emmen. Wil jij ook graag samen met Edith jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de buurt van Emmen? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life