Cure4Life blog

Ervaringsverhaal: samen afvallen werkt perfect
Tags: amersfoorthinke en lidiasamen afvallen
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 17 mei 2016 om 7:21
Bewerkt op: 3 augustus 2016 om 12:40

Hinke en Lidia: “Samen afvallen werkt perfect”

De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn. En daar zijn ze trots op!

“Mijn hormonen waren flink uit balans.”

Hinke: “De reden dat ik met Cure4Life begonnen ben, is dat ik last had van ontstekingen die ontstonden door een te hoog glucosegehalte in mijn bloed. En daarnaast waren mijn hormonen flink uit balans.” Lidia zag dat Hinke snel resultaat boekte. En dat ze er steeds gezonder uitzag. Lidia: “Ook ik had flink overgewicht, waardoor ik lichamelijke klachten kreeg.” Samen afvallen was geen gek idee!

“Mijn ouders zijn hartpatiënt. En dat wil ik voorkomen.”

De ouders van de zussen hebben hartklachten. Overgewicht in combinatie met hartproblemen vergroot het risico op hartfalen. Een gezonde leefstijl en een gezond lichaam verminderen die risico’s nadrukkelijk. Lidia: “Het besef groeide dat ik actie moest ondernemen. Voor mezelf en voor mijn familie.”

Van XXL naar S

Hinke: “Dankzij Cure4Life ben ik van maat 48 naar maat 36 gegaan. En dat voelt super!” De zussen konden tijdens de periode dat ze gewicht verloren, heel makkelijk kleding uitwisselen. En dat was niet het enige. Ook stuurden ze regelmatig lekkere recepten via Whatsapp. Zo hielden ze elkaar gemotiveerd om hun einddoel te bereiken. Met de juiste instelling hebben zij een prachtig resultaat geboekt! Cure4Life is trots op deze twee zussen. Weer twee mensen gelukkig met een gezond gewicht en leefstijl!

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  "De persoonlijke begeleiding heeft mij veel goed gedaan!"

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.