Cure4Life blog

Ervaringsverhaal: samen afvallen werkt perfect
Tags: amersfoorthinke en lidiasamen afvallen
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 17 mei 2016 om 7:21
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:41

Hinke en Lidia: “Samen afvallen werkt perfect”

De zussen Lidia en Hinke uit Amersfoort hadden een gezamenlijk probleem: overgewicht. Beiden volgden ze met succes het Cure4Life programma, waardoor ze samen ruim 75 kilo afgevallen zijn. En daar zijn ze trots op!

“Mijn hormonen waren flink uit balans.”

Hinke: “De reden dat ik met Cure4Life begonnen ben, is dat ik last had van ontstekingen die ontstonden door een te hoog glucosegehalte in mijn bloed. En daarnaast waren mijn hormonen flink uit balans.” Lidia zag dat Hinke snel resultaat boekte. En dat ze er steeds gezonder uitzag. Lidia: “Ook ik had flink overgewicht, waardoor ik lichamelijke klachten kreeg.” Samen afvallen was geen gek idee!

“Mijn ouders zijn hartpatiënt. En dat wil ik voorkomen.”

De ouders van de zussen hebben hartklachten. Overgewicht in combinatie met hartproblemen vergroot het risico op hartfalen. Een gezonde leefstijl en een gezond lichaam verminderen die risico’s nadrukkelijk. Lidia: “Het besef groeide dat ik actie moest ondernemen. Voor mezelf en voor mijn familie.”

Van XXL naar S

Hinke: “Dankzij Cure4Life ben ik van maat 48 naar maat 36 gegaan. En dat voelt super!” De zussen konden tijdens de periode dat ze gewicht verloren, heel makkelijk kleding uitwisselen. En dat was niet het enige. Ook stuurden ze regelmatig lekkere recepten via Whatsapp. Zo hielden ze elkaar gemotiveerd om hun einddoel te bereiken. Met de juiste instelling hebben zij een prachtig resultaat geboekt! Cure4Life is trots op deze twee zussen. Weer twee mensen gelukkig met een gezond gewicht en leefstijl!


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life