Cure4Life blog

Gezond en snel afvallen, dankzij Cure4Life is het gelukt.
Tags: gezond en snel afvallenHeinz Ros
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 23 februari 2015 om 13:06
Bewerkt op: 19 september 2016 om 6:45

Gezond en snel afvallen, dankzij Cure4Life is het gelukt.

Heinz Ros:”Ik ben altijd wel zwaar geweest. Door de jaren heen werd ik steeds zwaarder. Op een gegeven moment was ik 113 kilo. Ik kon met moeite mijn veters strikken. Mijn wens: gezond en snel afvallen. En dat is gelukt! Ook mijn gezondheidsklachten zijn afgenomen. Door gezonde voeding heeft mijn lichaam zichzelf hersteld.

Afvallen en lekker eten

Als eigenaar van Ros Zonwering & Decorette heb ik voornamelijk een zittend beroep. Ik heb nooit op mijn voeding gelet. Ook niet in de jaren voordat ik ondernemer was. Ik heb 8 jaar gevaren bij de marine. De marine is een mannenwereld en werd niet op voeding gelet. Mijn grootste hobby: lekker eten en met de familie naar een restaurant. Ik ben een echte Bourgondiër.

De knop moest om!

Eén keer per jaar bezoeken we een beurs met het personeel. Er wordt een weekend lang ongezond gegeten en gedronken. Na deze dagen voelde ik me schuldig en volgevreten. Ik heb de knop omgezet en gezocht naar efficiënte methode om onder begeleiding af te vallen en mijn eetgewoonten te verbeteren. Ik wilde echt gezond en snel afvallen. De knop moest om! Mijn doel: langer genieten van mijn vrouw en kleinkinderen.

“Ik wilde echt gezond en snel afvallen. Mijn doel: langer genieten van mijn vrouw en kleinkinderen.”

Gezond en snel afvallen

Ik woog acht maanden geleden 113 kilo en gebruikte medicatie tegen hoge bloeddruk en cholesterol. Ook gebruikte ik medicijnen voor een oogboldruk. Allemaal het gevolg van mijn overgewicht. Via een bekende kwam ik in contact met Cure4Life. Het voedingsprogramma van Cure4Life heeft ervoor gezorgd dat ik al deze medicijnen niet meer gebruik. Mijn hart klopt veel rustiger. Mijn suiker is prima en mijn cholesterol is flink verbeterd. De begeleiding van Cure4Life heeft mij goed geholpen. Eén of twee keer maand had ik een afspraak met mijn Cure4Life-coach. Dit is de perfecte stok achter de deur. Het programma is prima vol te houden. Mensen die twijfelen, verwijs ik vaak door naar het gratis consult van Cure4Life. Een vrijblijvende kennismaking en uitleg van het programma. Mij heeft het perfect geholpen!

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.