Cure4Life blog

Cure4Life is zeker geen dieet!
Tags: Cure4Life Center Zuid-LimburgCure4Life ervaringsverhaalGeen dieetGezond afvallenHedwigIvo Houben
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 29 maart 2016 om 12:19
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:42

Hedwig: “Cure4Life is zeker geen dieet.”

Hedwig uit Maastricht heeft het Cure4Life programma gevolgd onder begeleiding van Ivo Houben. Zij is in drie maanden tijd 16 kilo afgevallen. Hieronder leest u het interview van Ivo met Hedwig over haar ervaring bij Cure4Life.

Hedwig: “Ik ben Hedwig, ik woon in Maastricht en ik ben een heel tevreden volger van het Cure4Life programma. Na mijn start was ik in 3 maanden tijd 16 kilo lichter en dat heb ik echt kunnen toeschrijven aan het Cure4Life programma.”

Ivo: “Ik ben Ivo Houben, ik heb een Cure4Life-center in Maastricht. Ik heb Hedwig begeleid en dat heb ik met heel veel plezier gedaan.”

Hedwig: “Ik at al gezond, ik sportte al veel, ik had geen specifieke gezondheidsklachten, maar ik voelde me niet in balans. Ik had te weinig energie en ik had toch het gevoel van als ik die laatste 10 kilo’s eraf heb, dan ben ik wel in balans. Wat mij aansprak aan Cure4Life was het vertrekpunt ‘het in balans brengen van je hormonen’ en een uitgebreide intake, het bekijken van je bloedwaarden van hoe het er voor stond en waar we naar toe gaan werken, maar ook het persoonlijke plan wat op maat gemaakt wordt. Ik had ook altijd heel sterk het gevoel van als ik nu aan het lijnen ben, mag ik nooit meer dat of dat of dat en dat. En dit zijn toch één van de triggers, de ankers van Cure4Life met de 80-20% regel.”

80-20 regel Cure4Life / Hedwig

“Dat elastiek is heel vaak geknapt en dan dacht ik nou laat maar weer”

Ivo: “Als dat elastiek altijd op spanning staat, dan gaat ie vroeg of laat knappen. Je hebt nu geleerd dat elastiek niet meer zo op te spannen, dat je zo nu en dan jezelf iets mag gunnen.” Hedwig: “Ja, ik denk dat je daar een goed punt hebt. Dat elastiek is heel vaak geknapt en dan dacht ik nou laat maar weer. En met dit houd je inderdaad het elastiek in beweging en het is oké.” Hierbij geeft Cure4Life wel aan dat dit wisselt per cliënt. Een consulent raadt dit alleen aan bij mensen die deze regel daadwerkelijk kunnen handhaven.

“Ik heb Cure4Life absoluut niet als een dieet ervaren”

Hedwig: “Hierbij een greep uit mijn voorraad boeken en literatuur wat ik in de loop der jaren heb verzameld. Eigenlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en afvallen. Ik heb ook tegen jou gezegd ‘nou wacht maar even een half jaar'”. Ivo: “Eerst zien en dan geloven”. Hedwig: “Ja inderdaad, eerst zien en dan geloven. Het is geen dieet wat ik heb gevolgd. Ik heb natuurlijk aan mijn gewicht gewerkt, maar ik heb Cure4Life absoluut niet als een dieet ervaren. Dus vandaar dat ik nu zoiets heb van, het is levenslang, maar het is geen straf. Het is gewoon leuk, lekker en helemaal goed!”

Ervaring Hedwig


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.