Cure4Life blog

Gezond snel afvallen? Het is mij gelukt!
Tags: antidepressivadeurnegezond snel afvallenscheidsrechterverkeerd eetpatroonvermoeidheid
FOTO: Ad Welten - Bron website
Geplaatst op: 4 juni 2015 om 8:55
Bewerkt op: 19 juli 2017 om 14:48

“Gezond snel afvallen? Het is mij gelukt!”

“Ik ben Ad Welten en ik ben 59 jaar oud. Samen met mijn vrouw ben ik woonachtig in Deurne, Noord-Brabant. In 2013 werd ik ziek en kreeg ik een depressie. Door de medicatie en door een verkeerd eetpatroon werd ik in deze periode steeds zwaarder. Deze antidepressiva hadden als bijwerking dat ik er zwaarder van werd. Gezond snel afvallen? Dat was in die periode een grote wens!”

Gezond én snel afvallen? Het is mogelijk!

“Het was bijzonder lastig om te ervaren dat ik steeds zwaarder werd. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten vanwege mijn overgewicht. Nekklachten, vermoeidheid, maagzuur en ik sliep ontzettend slecht. In combinatie me mijn depressie voelde dit erg naar. Er moest iets gebeuren! Overgewicht is vervelend én gevaarlijk voor je gezondheid.

Afvallen zonder hongergevoel

“Ik wilde gezond en snel afvallen. Zonder chemische maaltijdvervangers of door mijzelf uit te hongeren. Peter en Marion Vullings van Cure4Life Center Noord-Limburg hebben mij geholpen met afvallen. In drie maanden tijd viel ik 19 kilo af. Zonder dat het moeite kostte. Ik kreeg meer energie en mijn klachten verdwenen. Dankzij het traject bij Cure4Life is het gelukt om te stoppen met antidepressiva. En dat vind ik ook heel belangrijk! Nu heb ik weer energie, ben ik vrolijk en sta ik gelukkig in het leven.

“Ik ben dankzij Cure4Life in drie maanden tijd 19 kilo afgevallen. Zonder moeite!”

Scheidsrechter bij de KNVB

“De laatste vijf jaar kon ik vanwege mijn klachten geen scheidsrechter meer zijn. Ik ben namelijk al 25 jaar voetbalscheidsrechter voor de KNVB. Nu ik weer fit ben, ben ik weer begonnen met fluiten. Helemaal geweldig! Ook ga ik twee of drie keer in de week hardlopen. Terwijl ik een aantal maanden geleden nog geen half uur kon wandelen. Ik ben zo gelukkig dat ik mijn favoriete hobby’s weer zonder klachten kan uitvoeren!”

Wilt u meer informatie?

Herkent u zich in de klachten van Ad Welten? Wilt u ook gezond snel afvallen? Cure4Life biedt een medisch onderbouwd voedingsprogramma op maat. Geen pillen of shakes, maar dankzij uitgebalanceerde voeding en persoonlijke coaching kunt ook u uw streefgewicht bereiken. Tijdens een gratis eerste en vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over Cure4Life.

Deze ervaringen zijn persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer *

Lees ook:  "Ik heb geen last gehad van een hongergevoel."

© 2020 Cure4Life. All Rights reserved.

Cure4Life.eu maakt gebruik van cookies om o.a. ons websiteverkeer te analyseren. Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen.