Cure4Life blog

Afgevallen en een gezond gewicht behouden
Tags: afvallenBlijvend afvallenFit wordengewicht behoudenGezond afvallengezond streefgewichtJoke Keukenleerdam
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 23 september 2015 om 12:24
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:45

Afgevallen en een gezond gewicht behouden

“Mijn naam is Joke Keuken. Ik kom uit Leerdam en ben 62 jaar oud. Voordat ik het programma van Cure4Life volgde, kon ik heel moeilijk lopen, had ik moeite met traplopen en had ik het altijd benauwd.” Niets ging Joke gemakkelijk af, bewegen was ontzettend vermoeiend. “Ik kon slecht bukken. Kortom, ik was helemaal niet fit en ik was al helemaal niet gezond. Ik woog 91 kilo. In vier maanden tijd ben ik dankzij Cure4Life ruim 25 kilo afgevallen!”

“Ik ben weer gezond en heel fit. Ik ben er super blij mee!”

Het resultaat van Joke was geen tijdelijk resultaat. Ze blijft op gewicht. “Al die 25 kilo’s zijn er nog steeds af. Een gezond gewicht behouden en lekker eten, het is fantastisch!”

Gezond gewicht behouden

“Met de adviezen die ik gekregen heb voor gezonde voeding en leefstijl kan ik heel goed op gewicht blijven. Ik eet nog heel lekker ook!”

“Een gezond gewicht behouden en lekker eten, het is fantastisch!”

“Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zo slank zou worden! Ik ben ontzettend blij dat ik het Cure4Life programma heb gevolgd, omdat ik heel erg veel ben afgevallen. Daarnaast ben ik weer gezond geworden. Ik ben er super blij mee!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.