Cure4Life blog

Tags: 24 kiloafvallenbetere gezondheidcure4life haarlemmermeergezond etenlekker etennieuwe garderobe
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 17 oktober 2018 om 7:59
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:19

“Voor mij geen diëten meer, maar gezond en lekker eten.”

Wij hebben weer een nieuw ervaringsverhaal binnengekregen. Net als Rik, is Karin nog niet klaar met haar Cure4Life traject, maar wel super enthousiast over haar resultaten tot nu toe. Karin heeft haar ervaringen tot nu toe voor ons op papier gezet. Veel leesplezier! 

Goed om te weten: Karin, woonachtig in de regio Leiden, is begin maart gestart met het Cure4Life programma en zij is nu al 24 kilo kwijt!

Het verhaal van Karin

“In januari van dit jaar woog ik niet alleen 106 kg, ook slikte ik medicijnen tegen hoge bloeddruk en had ik rugklachten. Bovendien is 2 jaar geleden de diagnose lipoedeem bij mij vastgesteld.

Met voorover buigen – bijvoorbeeld met werken in de tuin – moest ik uitkijken om niet om te rollen. Daarnaast viel ik sowieso ook vaak en kon ik mijn val niet breken, dus lag ik weer eens languit. Om dan nog maar te zwijgen over mijn psychische gesteldheid. Ik werd er namelijk maar somber van.

Ik Google vaak en via een zoekopdracht naar lipoedeem kwam ik uit bij reacties van vrouwen die met succes afgevallen zijn dankzij Cure4life. Mijn aandacht was getrokken. Wat ik las over het programma trok mij zeer aan. Ik ben vaker veel afgevallen, maar altijd kwam het gewicht weer terug.

In februari heb ik een afspraak voor een intake gemaakt en zo ben ik bij Alexia Venema terecht gekomen. Na de bloedafname heeft zij mij het programma uitgelegd en mijn persoonlijke programma gegeven en ik was echt zo razend enthousiast! Ik kon niet wachten om te starten. Ik zat elke avond de map te bestuderen tot ik het gevoel had dat ik me het helemaal eigen had gemaakt.

Het afvallen begon direct en dat gaf zo’n kick, ik heb ook nooit dingen gegeten die ik niet mocht. Wel maakte ik gebruik van alle extraatjes, zoals 1 theelepel mayonaise door de salade en wat kappertjes en wat speciale sojasaus door mijn avondeten. Ik ben erg creatief in de keuken, bedenk zelf mijn gerechten en juist de toegestane smaakmakers maken het eten net even lekkerder.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Karin - voor en tijdens

Ik vind het eten erg lekker, mis eigenlijk niets en ik weet zeker dat als ik op mijn streefgewicht ben, ik echt op deze manier zal blijven eten. Ik ben er helemaal aan gewend en wil eigenlijk niet anders meer. Vroeger was ik echt verslaafd aan drop en gebak. Voor mij is mijn fruitbordje met kaneel nu mijn gebakje. Daar kan ik echt zo van genieten

Ik ben inmiddels 7 maanden bezig en 24 kg lichter. Dat is zo’n enorme stimulans!

Ook is mijn gezondheid stukken beter geworden. Ik beweeg soepeler en mijn bloeddruk is gezakt naar optimaal. Ik hoef sinds 3 maanden geen medicijnen meer te nemen. Geweldig toch?

Ik heb mijn hele oude garderobe de deur uitgedaan en alles nieuw gekocht. Ook een paar bloesjes voor het voorjaar die nu nog niet goed passen, maar dat is voor mij persoonlijk juist een stimulans om door te gaan tot mijn streefgewicht. Dat is vastgesteld op 65 kg. Ik moet nu nog 17 kg afvallen, maar ik zie het helemaal zitten en ik ben ervan overtuigd dat ik het ga halen.

Aan het eind van de lente ben ik op gewicht. Dankzij Cure4life. Voor mij geen diëten meer, maar gezond en lekker eten. Ik kan het iedereen aanbevelen, dit werkt echt!”

Karin

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Karin wordt tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Leiden? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.