Cure4Life blog

Ervaringsverhaal rosette
Tags: afvallen met cure4lifeCure4life Aartselaarervaring met cure4lifeervaringsverhaalGezond afvallenRosetteSandra CelisSuccesverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 11 juli 2018 om 10:00
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:20

“‘Dag slanke dame’ vergeet ik nooit meer”

De reden dat Rosette wilde afvallen? Ze zag vakantiefoto’s terug en dacht: “Ik ben niet blij met wat ik zie!” Ze wilde graag wat kilo’s kwijt. En dat is haar gelukt! In totaal is ze 11 kilo afgevallen. En hoe kijkt ze nu naar haar foto’s? “Ik zie er veel beter uit en daar ben ik trots op”. Rosette, we zijn óók heel erg trots op je!

Benieuwd wat Rosette vond van het Cure4Life programma? Lees hieronder haar antwoorden op de vragen die wij haar hebben voorgelegd.

Naam: Rosette Heremans
Aantal kilo’s afgevallen: 11 kilo

Waarom wilde je graag afvallen?
“Ik keek naar mijn vakantiefoto’s en was niet blij met wat ik zag. Mijn kleinzoon van 7 was het met mij eens. Hij zei dat ik niet zo mooi op de foto’s stond. Dat was wel een wake up call. En wat ook meespeelde: ik had last van pijnlijke gewrichten.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?
“Ik voel mij fitter en gezonder. En nog een groot voordeel: ik kan makkelijker kleding kopen.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?
“Ik heb voor Cure4Life gekozen, omdat het echt een totaalpakket is. Als je de fases goed volgt, gaat het afvallen eigenlijk vanzelf. Heel fijn dat je geen calorieën hoeft te tellen. O ja, dat wil ik ook nog even kwijt: ik heb hele lekkere recepten ontdekt!”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?
“In het begin moest ik erg huilen. Mijn man stond namelijk niet achter mijn beslissing om af te vallen. Gelukkig veranderde dat snel en heeft hij mij echt gesteund. Ook vergeet ik de dag dat mijn coach me begroette met ‘Dag slanke dame’ niet meer”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?
“Ga ervoor! In het begin gaat het wat moeilijk, dat mag best gezegd worden. Maar wanneer je de recepten leert maken, je kan genieten van alle lekkere groenten en vlees/vis en je de kilootjes eraf ziet vliegen gaat het véél beter.”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2022 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life