Cure4Life blog

Ik voelde me niet prettig in mijn eigen lichaam
Tags: afvallengezond snel afvallenlevensstijlresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 29 december 2016 om 11:36
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:30

“Door mijn overgewicht voelde ik mij niet prettig in mijn eigen lichaam”

“Mijn naam is Marie-José, en ik ben 67 jaar. Met het Cure4Life programma ben ik 20 kilo afgevallen. Van jongs af aan begonnen de problemen en ben ik steeds zwaarder geworden. Als ik foto’s van vroeger terugkijk dan zie ik mezelf er met een dik hoofd op staan.”

“Door mijn overgewicht voelde ik mij niet prettig in mijn eigen lichaam”

“Ik vond mezelf op een gegeven moment niet meer mooi. Ik was 91 kilo. Je voelt je gewoon niet prettig in je eigen lichaam.” Cure4Life was dan ook niet de eerste poging die Marie-José heeft ondernomen om af te vallen. “Alles wat ik probeerde werkte niet. Het Cure4Life programma was voor mij de sleutel tot succes. Door het programma ben ik afgevallen en zijn mijn hormonen weer in balans. Ik denk dat ik daarom ook beter in mijn vel zit. Als ik het Cure4Life programma niet gevolgd had, dan had ik nooit geweten dat mijn leverwaarden zo hoog waren. Misschien was ik dan nu wel doodziek geweest.”

“Als ik het Cure4Life programma niet gevolgd had, dan had ik nooit geweten dat mijn leverwaarden zo hoog waren.”

Cure4Life is de succesformule voor Marie-José

Marie-José geniet weer van de alledaagse dingen. “Je merkt gewoon dat je gewicht kwijt bent. Een gevolg daarvan is dat de fysiotherapie ook steeds beter gaat.” De partner van Marie-José is ook ontzettend belangrijk geweest in het gehele traject. Hij heeft haar ontzettend gesteund, want het was niet altijd even makkelijk: “Ik ben ontzettend trots op de discipline en vasthoudendheid waarmee Marie-José het Cure4Life programma heeft gevolgd. Ze had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar Cure4Life was voor Marie-José de succesformule.” Voor zowel Marie-José als haar partner is het doel voor de komende tijd om vooral te genieten, en om aan de wereld te laten zien dat ze blij zijn met het resultaat.


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.