Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags: almereervaringsverhaaljeanlelystadsandra de groot
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 6 maart 2020 om 12:08
Bewerkt op: 6 maart 2020 om 12:12

“De weegschaal gaf een aantal kilo’s aan die ik op dat moment niet kon geloven.”

Jean had al veel dingen geprobeerd op het gebied van afvallen, maar had vooral behoefte aan goede begeleiding. Ze is in totaal 11 kilo afgevallen dankzij Cure4Life. We zijn benieuwd naar haar verhaal!

Waarom wilde je graag afvallen?

“Ik wilde weer in de buurt van mijn oude gewicht komen. Daar voel ik mij erg prettig bij, omdat ik daardoor meer kan en meer energie heb in mijn lichaam.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik ben minder moe. Daarnaast ben ik bijna van de medicijnen af en is mijn huid rustiger geworden.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Ik heb al veel programma’s gevolgd, maar ik heb vooral een stok achter de deur nodig. Iemand die je op dingen wijst en je niet in het diepe laat zwemmen als je daar nog niet aan toe bent.”

“Ik heb al veel programma’s gevolgd, maar ik heb vooral een stok achter de deur nodig.”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“De momenten dat ik bij Sandra was en met verbazing naar de weegschaal keek. Die gaf een aantal kilo’s aan die ik op dat moment niet kon geloven. Eén kilo afvallen per week was namelijk veel voor mij.”

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht afwillen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Als je al veel dingen hebt geprobeerd is dit zeker een aanrader. Voor mij was het best een investering, maar het is het zeker waard als je een gezonde levensstijl wilt behouden. Mij heeft het zeker geholpen en ook na de feestdagen was het gemakkelijk om deze levensstijl weer op te pakken die ik heb aangeleerd. Ik pas weer in maatje 38!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Jean werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Sandra de Groot van Cure4Life Almere en Lelystad. Wil jij ook graag samen met Sandra jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Almere / Lelystad? Klik dan hier voor meer informatie…

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.