Cure4Life blog

Tjitske
Tags: alexiaervaringsverhaalhaarlemmermeertjitskevenema
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 2 september 2020 om 15:00
Bewerkt op: 4 augustus 2021 om 9:46

“De eerste 10 kg was echt een feestje!”

Tjitske was naar eigen zeggen al jaren veel te zwaar en zag ook in haar de familie dat er veel problemen waren door zwaarlijvigheid. Ze beweegt graag, maar merkte door haar overgewicht dat ‘alles’ in de weg zat. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Dankzij het Cure4Life programma is Tjiske 23 kilo afgevallen en ze merkt inmiddels ook de gezondheidsvoordelen. Wij zijn zoals altijd erg benieuwd naar hoe onze cliënten het programma hebben ervaren en daarom hebben wij Tjitske een aantal vragen voorgelegd.

Waarom wilde je graag afvallen?

“Ik was al jaren eigenlijk veel te zwaar en ik zat aan de medicatie in verband met een hoge bloeddruk. Daar komt nog bij dat ik in mijn familie zag dat er ook veel gezondheidsproblemen waren door zwaarlijvigheid.

Normaal gesproken beweeg ik graag, maar ik merkte dat alles me in de weg zat. Zowel lichamelijk als geestelijk.”

Je hebt nu (bijna) je streefgewicht bereikt. Welke voordelen merk je nu?

“Ik ben een ander mens! Ik voel me zeer goed, ik sport veel en ik merk dat ik ook veel meer kan. Ook geestelijk gaat het nu veel beter; ik heb daarin flinke stappen gemaakt.”

Waarom heb je gekozen voor Cure4Life?

“Het programma en dan voornamelijk het gebruik van gezonde en normale voedingsmiddelen sprak mij erg aan.

Maar ook het feit dat er gekeken wordt naar het totaalbeeld, zowel lichamelijk als mentaal. Zo wordt er ook gekeken naar de bloed- en urinewaarden. Dat vond ik erg fijn.

En de persoonlijke begeleiding tijdens het traject is helemaal top!”

Welk moment tijdens het programma vergeet je nooit meer?

“Ik heb meerdere afvalpogingen gedaan en het stopte meestal al na 3 of 4 weken. Nu was dat anders, want ik bleef maar afvallen. Dat heeft mij echt een kick gegeven, de 1e 10 kg was echt een feestje!

Ik heb gemerkt dat het belangrijk is dat je gezin achter je staat. Het was super fijn dat mijn partner tijdens feestjes en etentjes mee dacht en uit ging zoeken wat ik het beste kon nemen. Geweldig vond ik dat.”

Ik voel me zeer goed, ik sport veel en ik merk dat ik ook veel meer kan!

Er zijn ontzettend veel mensen die ook net zoals jij van hun overgewicht af willen. Wat wil je tegen die mensen zeggen?

“Ga ervoor, ook na tig mislukte pogingen. Het gaat jullie namelijk ook lukken. Ik ben zo blij!”

Wat voor cijfer geef je Cure4Life?

“Een 9!”

Ook een gezond gewicht met Cure4Life?

Tjitske werd tijdens het Cure4Life programma persoonlijk begeleid door consulente Alexia Venema van Cure4Life Haarlemmermeer. Wil jij ook graag samen met Alexia jouw ideale gewicht bereiken? En woon jij in de regio Haarlemmermeer / Leiden? Klik dan hier voor meer informatie…


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life