Cure4Life blog

"Met begeleiding afvallen werkte voor mij perfect!"
Tags: afvallenbegeleidingcoachhulp
FOTO: Cure4Life - Bron website
Geplaatst op: 23 februari 2015 om 11:16
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:46

“Met begeleiding afvallen werkte voor mij perfect!”

“Ik ben altijd te zwaar geweest. Vaak viel ik 10 kilo af en kwam vervolgens weer 15 kilo aan. Het geeft mij een goed gevoel als ik er goed uit zie. Ik hou van mooie kleding. Als je meer dan 100 kilo weegt en klein van postuur bent, is het erg moeilijk om leuke kleren te kopen. Ik dacht vaak: wat voel ik me afschuwelijk en wat schaam ik mij voor mijn lichaam!”

Met begeleiding afvallen

Elk jaar probeerde ik wel weer een dieet of afslankkuur. Deze  diëten werkten voor mij tijdelijk, maar ik viel altijd terug in mijn oude gewoonten. Mijn overgewicht zorgde voor hoofdpijn, rugpijn en slecht slapen. Als ik de trap op liep was ik buiten adem. Ook na een korte wandeling voelde ik mij verschrikkelijk moe. Mijn overgewicht zat mij letterlijk in de weg. Kleren zaten veel te strak en mijn veters strikken was een flinke uitdaging. Ik realiseerde mij dat ik moest afvallen met begeleiding. Iemand die mij verder hielp en leerde wat ik moest doen. Tijdens het gratis consult met Annelies Vos merkte ik een klik. Ze begreep mijn situatie en legde het Cure4Life-programma uit. Nu achteraf snap ik waarom al die verschillende diëten niet werkten. Elk lichaam is uniek en een dieet is dat niet. Een dieet is voor iedereen hetzelfde, terwijl elk lichaam anders reageert op voeding.

Elk lichaam is uniek en een dieet is dat niet. Een dieet is voor iedereen hetzelfde, terwijl elk lichaam anders reageert op voeding.

Geen moment een hongergevoel

“Dankzij het voedingsprogramma van Cure4Life ben ik in 7 maanden tijd bijna 24 kilo afgevallen. Zonder die extra kilo’s gaat alles aanzienlijk makkelijker. De persoonlijke begeleiding van Cure4Life Coach Annelies Vos heeft mij enorm geholpen. Het programma is prima vol te houden. Groente, vis, vlees en kip. Ik heb echt geen moment een hongergevoel gehad!

Compleet nieuwe garderobe

De leukste herinnering aan het traject van de afgelopen maanden? Dat ik al mijn te grote kleren weg heb gedaan. Mijn kast was leeg! Eindelijk kon ik weer kleren kopen in mijn favoriete winkels. En het staat super! De begeleiding tijdens het afvallen was perfect! Het is lang geleden dat ik zoveel complimenten heb gekregen”.


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.