Cure4Life blog

Cure4Life ervaringsverhaal
Tags: cure4lifeervaringsverhaal
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 9 april 2019 om 16:07
Bewerkt op: 4 augustus 2021 om 9:54

“Dankzij Cure4Life heb ik veel meer energie en zit ik lekker in mijn vel!”

We hebben weer een nieuw ervaringsverhaal. Anny Feskens is maar liefst 23 kilo afgevallen dankzij Cure4Life, een mooi resultaat! Lees hier haar verhaal:

“In augustus hoorde ik voor het eerst iets over Cure4Life. Ik was namelijk op een reünie en kwam een oud-collega tegen. Ik herkende haar bijna niet meer, zoveel was ze afgevallen.

We raakten aan de praat en zij vertelde mij dat ze wel moest afvallen in verband met gezondsheidsproblemen. Ook vertelde ze mij meer over Cure4Life en ik was na haar uitleg eigenlijk al direct enthousiast over het programma.

Zelf heb ik door de jaren heen al verschillende pogingen gedaan om af te vallen. Iedere keer lukte het afvallen prima, maar helaas zaten de kilo’s er na verloop van tijd ook weer aan.

Een paar dagen na de reünie nam ik contact op met Cure4Life consulente Carola van Wijk voor een vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek heb ik als heel verhelderend ervaren. Ik bedacht me geen moment en diezelfde dag besloot ik om het Cure4Life programma te gaan volgen.

Anny viel maar liefst 23 kilo af

Ik ben in september 2018 met het programma begonnen en ik woog toen ruim 84 kilo. Tijdens het traject ben veel bewuster gaan eten (en bewegen). Mede dankzij de geweldige begeleiding ben ik nu ook veel bewuster van de invloed van gezonde voeding en kan ik dit zelf ook toepassen.

Dit heeft ertoe geleid dat ik begin maart 2019 mijn streefgewicht van 61 kilo heb bereikt. Ik ben dus ruim 23 kilo afgevallen.

Dankzij het Cure4Life programma heb ik veel meer energie en zit ik lekker in mijn vel. Ik ben nog steeds heel bewust bezig met gezonde voeding en ik geniet er ook echt van.

Ik raad Cure4Life dan ook van harte aan. Wil jij ook afvallen? Wacht dan niet, maar maak een afspraak voor een gratis intake. Zelf heb ik daar geen moment spijt van gehad!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.