Cure4Life blog

"Ik zat in een vicieuze cirkel waar ik niet meer uit kon komen" - José
Tags: afvallenAfvallen in HaarlemCure4Life Haarlemgezond snel afvallenJosélevensstijlMark Miedemaresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 30 januari 2017 om 15:23
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:29

“Ik wil gewoon gezond oud worden.”

“Mijn naam is José. Voordat ik aan het Cure4Life programma begon woog ik 98 kilo. Als ik een gebakje zag, voelde ik me al een kilo zwaarder. Ik voelde me altijd moe, en had na het werk nooit zin om nog iets uit te voeren. Dankzij Cure4Life ben ik 23 kilo afgevallen en heb ik mijn energie weer terug!”

 

“Ik zat in een vicieuze cirkel waar ik niet meer uit kon komen.”

“Ik kwam een advertentie tegen van Cure4Life. Daarin stond eigenlijk alles wat bij mij van toepassing was. Ik dacht: Daar moet ik heen”. En met succes. Dankzij het Cure4Life programma viel José 23 kilo af. Ook begon ze zich steeds fitter te voelen. “Ik werd vrolijker, ik kon steeds makkelijker bewegen. Mijn energie is ook weer terug en ik heb ook amper nog momenten dat ik bij mezelf denk: Laat ik eens even gaan zitten”.

“Mijn cholesterol- en suikerwaarden zijn dankzij het Cure4Life programma weer binnen de norm”

“Ik moet toch het voorbeeld zijn voor mijn kind”

Voor José is Cure4Life ontzettend belangrijk geweest. Ook haar zoon, Richard, volgt het Cure4Life programma. “Het is heel leuk om samen eten klaar te maken. Vroeger deed ik dat altijd alleen, maar nu doet hij het zelf”. Van een gedwongen actie is dan ook geen sprake volgens José. “Je moet een goed voorbeeld zijn voor je kind. Ik dacht: Als het programma werkt bij mij, dan is het misschien ook iets voor mijn zoon. Hij moet het dan natuurlijk wel zelf willen”. Zodoende begon zoon Richard met het programma, en ook zijn resultaten gaan de goede kant op. “Ik woog 135 kilo, ik weeg nu 108, en mijn doel is om naar 85 kilo te gaan. Ik kan het me nog niet voorstellen, maar het lijkt me gewoon geweldig!”

Gezond oud worden

“Ik heb altijd gezegd dat ik 100 jaar oud wil worden, dus dat moet ik nu gaan waarmaken. De energie die je krijgt van het programma heb ik gemist. Daardoor wil je bergen verzetten. Ik wil gezond gewoon oud worden en met deze leefstijl is dat heel goed te doen”.


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life