Cure4Life blog

Afvallen en sporten gingen niet samen
Tags: depressiefgezond snel afvallenlevensstijlresultaatverandering
FOTO: - Bron website
Geplaatst op: 28 oktober 2016 om 14:42
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:31

“Afvallen en sporten gingen niet samen”

“Mijn naam is Hannelore en ik kom uit Limburg. Door het Cure4Life programma ben ik in 5 maanden tijd 14 kilo afgevallen! In het leven moet je keuzes maken, en ik heb gekozen om af te vallen met Cure4Life! Afvallen en sporten werkte in mijn geval niet zoals het zou moeten.”

Afvallen en sporten gingen niet samen

De combinatie tussen afvallen en sporten werkte niet voor Hannelore. “In het dagelijks leven ben ik sportinstructeur. Ik motiveer mensen om te bewegen. Ondanks dat ik sportinstructeur ben had ik het Cure4Life programma toch nodig. Ik bewoog genoeg, maar toch bleef ik aankomen. Ik moest bewuster worden van de keuzes die ik kan maken qua voeding. Dat niet alleen, maar door het programma van Cure4Life heb ik mijn lichaam beter leren kennen. Ik vang sneller signalen op die mijn lichaam geeft, en daardoor merk ik ook sneller wat bepaalde producten met je gezondheid doen.”

“In je leven moet je keuzes maken. Ik heb voor Cure4Life gekozen!”

Vervroegd in de overgang?

De reacties op het gewichtsverlies van Hannelore waren erg positief: “Er kwamen heel veel mensen naar me toe. Het gaat natuurlijk ook om veel kilo’s, dus dat lag voor mij ook gevoelig.” Naast overgewicht had Hannelore ook last van andere klachten: “Ik had heel veel last van mijn gewrichten en ik werd heel snel moe. Ik dacht eerst dat ik vervroegd in de overgang was. Door Cure4Life ben ik erachter gekomen dat mijn schildklier te traag werkte. Het Cure4Life programma sprak mij aan omdat ze proberen om de hormonen in het lichaam weer in balans te krijgen. Na het vrijblijvende intakegesprek bij Ivo Houben van Cure4Life Zuid-Limburg was ik gelijk enthousiast, en besloot ik om met het programma te beginnen.”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2023 Cure4Life. All Rights reserved.

cure4life