Cure4Life blog

Zwangerschapsdiabetes? De schrik zat er goed in!
Tags: Anita van der PolschildklierSuccesverhaalsuikerziektezwangerschapsdiabeteszwangerschapssuiker
FOTO: Maarten Swijnenburg - Bron website
Geplaatst op: 11 februari 2015 om 13:25
Bewerkt op: 3 augustus 2021 om 17:45

“Zwangerschapsdiabetes! De schrik zat er goed in!”

“Mijn naam is Anita van der Pol. Vanaf het moment dat ik samen ging wonen kwam ik aan. Ik werd steeds zwaarder en door mijn overgewicht kreeg ik klachten. Ik was vaak moe, transpireerde veel en schaamde me. Tijdens de zwangerschap van onze zoon moest ik van de huisarts extra controles ondergaan omdat ik te zwaar was. Ook dat besef is rot. Hij controleerde mijn waardes. Toen werd duidelijk dat mijn schildklier traag werkt. En dat ik zwangerschapsdiabetes had. De schrik zat er goed in!”

Overgewicht en zwangerschapsdiabetes

“Mijn huisarts vertelde mij dat overgewicht in combinatie met zwangerschapsdiabetes, de kans op suikerziekte met 50% verhoogde. Ook de baby heeft verhoogde kans om later diabetes type 2 te krijgen. Ik voelde me erg schuldig. De oorzaak van deze aandoening was mijn overgewicht.”

“Door de zwangerschapshormonen werd insuline slecht verwerkt door mijn lichaam. Insuline is het hormoon dat bloedsuiker regelt. Daardoor blijft er teveel suiker in je bloed zitten.”

“Ik voelde me erg schuldig dat ik mijn baby verhoogde kans op diabetes had door mij.”

Suikerverslaving

“Vanaf dat moment ben ik veel verantwoorder gaan eten. Ik besefte me dat ik veel te veel suiker en zout at. Bijna overal zit suiker in. Zelfs in ketchup zitten tientallen suikerklontjes. Bizar wat we allemaal eten. Zonder dat we beseffen dat het slecht voor je is.”

“Na de bevalling ben ik op zoek gegaan naar een definitieve oplossing. Ik heb veel geprobeerd. Pillen en afvalshakes, Herbalife en extreem sporten. Het heeft mij niet geholpen. Vooral omdat het niet eigen wordt. Het waren tijdelijke oplossingen, maar lastig om vol te houden. Ik at heel gezond, maar toch viel ik niet af. Dat frustreerde me enorm.”

Gezonde voeding was de oplossing voor zwangerschapsdiabetes

Gezond afvallen

“Op de website van Cure4Life zag ik het verhaal van Ria Herikhuizen. Ik ken Ria persoonlijk. Cure4Life heeft haar geholpen om flink af te vallen. Bij het gratis eerste consult werd mij het programma uitgelegd. Vervolgens werd bij het bloedonderzoek duidelijk dat mijn lichaam snelle koolhydraten (pasta, brood, aardappels) omzet in vet. Na een aantal weken van ontgiften mocht ik beginnen met mijn voedingsprogramma. Dit is op maat gemaakt. Het afvallen ging heel snel. In de maanden van afvallen heb ik geen hongergevoel ervaren. Na het afvallen heb ik geleerd hoe ik mijn gezonde gewicht moet vasthouden. Voor mij geen ongezonde voeding meer. Ik gun mijn lichaam alleen nog voeding die goed voor mij is!”

“Door het persoonlijke voedingsprogramma voorkom ik dat ik aankom. En nog mooier; Alle symptomen van mogelijk suikerziekte en zwangerschapsdiabetes zijn verdwenen. Cure4Life is geen dieet, maar een persoonlijk voedingsprogramma op maat. Ook het probleem met de traagwerkende schildklier is weg. En dat  door gezonde voeding die goed voor mijn lichaam is. Ik ben 25 kilo afgevallen. En heb geleerd welke voeding goed voor mij is. Ik heb veel meer energie en voel me veel fitter!”

“Ik gun mijn lichaam alleen nog voeding die goed voor mij is!”


Gratis kennismakingsgesprek bij Cure4Life

Wil jij meer weten over Cure4Life en wat Cure4Life voor jou kan betekenen? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek bij een Cure4Life consulent in jouw regio. Wij bieden je dit gesprek vrijblijvend aan, zodat je een goede uitleg krijgt over de methode van Cure4Life. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen over Cure4Life te stellen.

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

© 2021 Cure4Life. All Rights reserved.